11 Ocak 2020 Cumartesi

DERİN SULAR

Derin Sular

Kristen Stewart ve Vincent Cassel'ın başrolde oynadığı Korku Gerilim türündeki Derin Sular 10 Ocak 2020 günü sinemalarda gösterilmeye başlandı. 2017 yılında çekilen ve rafta bekleyen yapım hayatta kalma filmi olarak seyircinin karşısına çıkıyor... Okyanusta binlerce metre derinde bulunan yeraltı laboratuvarı denizde meydana gelen deprem sonrası hasar görür ve çalışanlar kurtulmanın yollarını aramaya başlar... Bir ölüm kalım savaşının anlatıldığı filmin yönetmenliğini William Eubank üstleniyor.

Underwater
Derin Sular (2020) Poster


Derin Sular - Underwater (2020) Konusu:

Tian Endüstri 11 bin metre derinliğindeki Mariana Çukuru'nda kaynak aramak için sondaj yapmış ve keşif sahasında Roebuck İstasyonu'nu kurmuştur. Santimetrekarede 8 tonluk devasa basıncın olduğu laboratuvarda bir grup denizaltı ekibi araştırma yapmaktadır. Devamlı açıklanamayan sarsıntıların olduğu bölgede çalışmaların devam ettiği sırada, okyanusun dibinde şiddetli bir deprem meydana gelir.

Derin Sular (2020) Kristen Stewart
Deprem, laboratuvarın hasar görmesine neden olunca, araştırmacılar binlerce metre derinlikteki denizin altında mahsur kalır. Bu sırada ölüm kalım savaşı veren ve en büyük korkularıyla yüzleşen su altı araştırma ekibinin karşısına ummadıkları bambaşka bir şey çıkar.

underwater
Derin Sular (2020)

Vizyon Tarihi: 10 Ocak 2020
Diğer Adı: Underwater / Yönetmen: William Eubank / Senaryo: Brian Duffield, Adam Cozad / Görüntü Yönetmeni: Bojan Bazelli / Müzik: Marco Beltrami, Brandon Roberts / Dağıtımcı: TME Films / ABD, Kanada / 2020 / Süre: 95' / Korku, Gerilim, Dram, Aksiyon, Gizem / tt5774060

Oyuncu Kadrosu:
Kristen Stewart (Norah)
John Gallagher Jr. (Liam Smith)
T.J. Miller (Paul Abel)
Vincent Cassel (Kaptan Lucien)
Jessica Henwick (Emily Haversham)
Mamoudou Athie (Rodrigo Nagenda)

1 yorum:

  1. Bu ve buna benzer kıyamet senaryosu filmler Hollywood tarafından çokça yapılıyor. Bakalım bu seferki nasıl olmuş. Yine prodüksiyonu yüksek bir yapım.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön