15 Ocak 2020 Çarşamba

Bedenimi Kaybettim

Bedenimi Kaybettim

Kesik bir el sahibini aramaya başlar... Yönetmenliğini Jérémy Clapin'in üstlendiği Fransa yapımı Animasyon filmi Bedenimi Kaybettim 17 Ocak 2019 günü vizyona giriyor.
92. Akademi Ödülü'ne "En İyi Animasyon Filmi" dalında aday olan filmde Naoufel adlı karakterin ve kesik bir elin başından geçenler anlatılıyor.
Cannes'dan ödülle dönen hüzünlü konusuyla dikkat çeken Bedenimi Kaybettim ( I Lost My Body)  Başka Sinema dağıtımıyla gösterilecek. Yapım 81 dakika sürüyor.

J'ai perdu mon corps
Bedenimi Kaybettim (2019) Afiş

Bedenimi Kaybettim (2019) Konusu:

Paris'te bir laboratuvarda bulunan kesik bir el bulunduğu plastikten kurtularak kendini dışarıya atar. Amacı ait olduğu bedeni bulmaktır. Filmde, kesik elin hikayesine paralel olarak çocukken ailesini trafik kazasında kaybeden Naoufel'in akrabasının yanında yaşadığı zorlu hayatı da izleyeceğiz. Naoufel bir pizza dağıtım elemanı olarak çalışıyor ve Kütüphaneci Gabrielle'i seviyor. Ancak, bu kırık bir aşk hikayesi; Kesik el ise Naoufel, amcası ve Gabrielle üçgenindeki düğüm noktasıdır...

Vizyon Tarihi: 17 Ocak 2020
Diğer Adı: J'ai perdu mon corps (I Lost My Body) / Yönetmen: Jérémy Clapin / Senaryo: Jérémy Clapin, Guillaume Laurant / Müzik: Dan Levy / Dağıtımcı: Başka Sinema / Fransa / 2019 / Süre: 81' / tt9806192 / Animasyon, Dram, Fantastik

5 yorum:

  1. Hımmm, Adams Family'deki eli hatırlattı :) Bunu oğluşlarla izleyebiliriz sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesik elli genç kız filmi... Filmi bulunca yazacağım. ☺

      Sil
    2. Bugün izledik oğluşlarla. Çok güzel bir filmdi. Duygusal, düşündürücü, heyecanlı.

      Sil
    3. @Handan Yakın zamanda yine bir Fransız yönetmenin bir animasyonunu izledim filmin adı "Elleri Olmayan Kız" bana da o filmi anımsattı. Adams Family'deki el çok daha ünlü tabi :))

      Sil
  2. Bedenimi kaybettim oldukça ilginç konusu olan bir film. Çok merak ettim 😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön