15 Ağustos 2019 Perşembe

Konuşan Hayvanlar

Konuşan Hayvanlar

9 Ağustos 2019 günü sinemalarda gösterilmeye başlayan film, 9 yaşındaki bir çocuğun, içinde yaşadığı hayvan koruma parkının geleceği tehlikeye girdiğinde kötülere karşı giriştiği mücadeleyi anlatıyor. Mustafa Kotan'ın yönettiği Konuşan Hayvanlar filminin senaryosunda Ayşe Balıbey ve Ümit Açıkdilli'nin imzası bulunuyor. Komedi, Aile türündeki film 90 dakika sürüyor.

Konuşan Hayvanlar (2019) Poster


Konuşan Hayvanlar Konusu:

Hayvanları seven ve onları anlayan bir çocuk olan Can, ailesi hayvan koruma parkında çalıştığı için zamanının çoğunu sevimli dostları ile birlikte geçirir. Annesi, babası ve babaannesi ile birlikte hayvan koruma parkının müştemilatında yaşayan 9 yaşındaki Can'ın oldukça farklı bir özelliği vardır. Can, hayvanları duyabilmekte ve onlarla konuşabilmektedir.
Parkın sahibi olan Şaheste Hanım, park arazisini satıp yerine rezidans yaptırmaya karar verir. Şaheste Hanım'ın babası parkta hayvanların bakımı yapıldığı için arazinin satılmasına karşı çıkmaktadır. Şaheste parktaki hayvanların kaçırılması planını yapar. Böylece park kapanacaktır. Planını uygulamak için gizlice mafya ile anlaşır. Hayvan dostlarından ayrılmayı istemeyen Can, Şaheste'nin planını bozmak ve onları kötü adamlardan kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Konuşan Hayvanlar (2019)

Vizyon Tarihi: 9 Ağustos 2019
Yönetmen: Mustafa Kotan / Senaryo: Ayşe Balıbey, Ümit Açıkdilli / Görüntü Yönetmeni: Doğan Sarıgüzel / Müzik: Uğur Ateş / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Hann / Türkiye / 2019 / Süre: 90' / Komedi, Aile

Oyuncu Kadrosu:
Emir Özyakışır, Ayça Erturan, Ferit Aktuğ, Hülya Duyar, Ebru Akel Sancak, Aslı Samat, Barış Çelikkol, Eray Demirkol, Orhan Eşkin, Cantürk Çolak

Bu filmler ilginizi çekebilir:
Köstebekgiller: Perili Orman (2015)
Umut Bahçesi (2017)

8 yorum:

  1. Güzel bir filme benziyor, çocukken hayvanların konuşmasını hep düşlemişimdir. :))
    BU arada sizi mimledim son yazımda.. ısrar yok, yapabilirseniz :)) Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son yazınıza gelmiştim, ona odaklanmışım mime de bakacağım çok teşekkürler Momentos :)

      Sil
  2. Ali hayvanları çok sever.. İlgisini çekecektir diye düşünüyorum bu film. Okullar açılmadan önce ona bir sürpriz yapabilirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayvanların konuştuklarını anlamayı bir çoğumuz ister sanıyorum. Filmin kahramanı bunu başarabilen bir çocuk. Filmde ayrıca macera da var. Muhtemeler küçüklerin hoşuna gidecektir.
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Bizde pek böyle filmler yapılmazdı iyi olmuş, izleyebilirim.
    Hollywood yapımı hayvanlı filmler çok sürükleyici oluyor, bakalım bizimkiler nasıl yapmış? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sene de 1 de olsa hayvan dostlarımızla ilgili yerli film çıkarıyorlar. Sıkı takip edemez oldum ama geçen yıl 2 tane yaptılar diye hatırlıyorum Müjde Abla. Ama Hollywood'la kıyaslamayalım bence :)))

      Sil
  4. 6 yaşındaki yeğenim sürekli benden onu bu filme götürmemi istiyor :) Yazınızı da görünce okumak istedim, galiba götürücem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, inşallah diyeyim. Tamamiyle çocuklara hitap eden bir film görünümünde. İyi vakit geçirtebilir. Çok teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön