11 Nisan 2019 Perşembe

Aşgar: Cin Vadisi

Aşgar: Cin Vadisi

12 Nisan 2019 günü vizyona girecek olan Aşgar: Cin Vadisi adlı korku filminde gördüğü kabuslardan sonra çok farklı yerlerde uyanan keçi çobanı Mahsun'un hikayesi anlatılıyor. Filmin senaryosunu yazan ve yönetmenliğini yapan Yahya Al, cinlerden önce korkan daha sonra kurtulmak için çabalayan kahramanın neler yaşadığını korku türünü seven izleyicileri için beyazperdede paylaşıyor.

Aşgar: Cin Vadisi (2019) Poster

Aşgar: Cin Vadisi Konusu:

Antik Frig Vadisi bugünkü adıyla Yazılıkaya köyünde keçi çobanlığı yapan Mahsun, sürekli olarak kabus görmeye başlar. Bir gece nasıl olduğunu bilmediği bir şekilde kendisini Seyitbattalgazi Türbesi'nin avlusunda bulur. Kulağında sürekli bir tını ve karşısında insana benzeyen cinler olduğunu fark eden Mahsun korkuya kapılır. Yaşadığı bu gerçek ve hayal karışımı olaya anlam vermeye çalışan Mahsun, gün geçtikçe birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır. Her gece evinde uyuyan ama farklı yerlerde uyanan Mahsun, en sonunda büyük bir yol ayrımına gelir. İmama durumu anlatan genç adam ya kaçmaya devam etmeli ya da korkularının üzerine giderek bu beladan kendisini kurtarmalıdır.

Aşgar: Cin Vadisi (2019) Fragman

Vizyon Tarihi: 12 Nisan 2019
Yönetmen - Senaryo: Yahya Al / Görüntü Yönetmeni: Erkut Dizdar / Müzik: Ali Saran / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: NKB Yapım, Bkare Film / Türkiye / 2019 / Süre: 96' / Korku

Oyuncu Kadrosu:
Hayrettin Batur
Cemre Akyıldız
Buğra Kağan Kahraman
Eylem Doğan
Aydan Çakır
Arda Tumbar (Çocuk Oyuncu)
Enis Zeytinler

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön