14 Mart 2019 Perşembe

Sokağın Çocukları

Sokağın Çocukları

Sokak hayvanlarını konu alan Sokağın Çocukları filmi 15 Mart 2019 günü vizyona giriyor. Faik Ahmet Akıncı'nın yönettiği filmde sokakta yaşayan hayvanların sorunlarının yanı sıra insanların onlara karşı davranışları da filmde işlenen konular arasında bulunuyor. Geliri sokak hayvanları yararına çalışan kurumlara gidecek olan film MC Film dağıtımıyla sinemalarda yerini alacak.

Sokağın Çocukları 2019 Poster


Sokağın Çocukları Konusu

Sokaklarda yaşayan hayvanlar, hayvan barınakları, terk edilen, sahiplenmeyi bekleyen, dövüştürülen hayvanların konu edildiği filmde, onların düşündüklerine de yer veriliyor. İnsanların hayvanlara karşı iyi ya da kötü yaklaşımları, onların hayatımıza etkileri işlenen konular arasında bulunuyor.

Sokağın Çocukları 2019

Vizyon Tarihi: 15 Mart 2019
Yönetmen: Faik Ahmet Akıncı / Senaryo: Faik Ahmet Akıncı, Kasım Uçkan / Görüntü Yönetmeni: Faik Can Akıncı, Ali İnal Aslan / Müzik: Samet Önder Gök / Dağıtımcı: MC Film / Yapım: Gizem Ajans / Türkiye / 2019 / Süre: 98' / Aile, Dram

Sokağın Çocukları 2019 Filmi
Oyuncu Kadrosu:
Faik Ahmet Akıncı, Belma Mamati, Metin Keçeci, Burhan Sırmabıyık, Volkan Yılmaz (Çocuk oyuncu)

4 yorum:

  1. Bu filme kesinlikle giderim .Nihayet birilerinin aklına geldi ve sokak hayvanları için bir film yapılabildi. Sokağın çocukları filminde kesin içimi buran sahneler olacağını düşünüyorum ama gelirinin sokak hayvanlarına gidecek olması çok güzel olmuş. Sadece onlara faydam olsun diye bile giderim filme ,umarım bu tarz projeler çoğalır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faik Mehmet Akıncı ortaya çıkardığı projesiyle gurur duyulacak bir amaca hizmet etmiş. Umarım filmin gişe rakamları yüksek olur...
      (15/17 Mart tarihlerinde filmi 978 kişi izlemiş)
      Rakamlar pek parlak değil :(

      Sil
  2. Papagan piskopatlarinin çoğaldığı şu gunlerde bu tarz projelere çok ihtiyacımız..
    Yönetmen ve oyuncular emeği geçen herkese teşekkürler.
    Tavsiye ve degerlendirme için editöre tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Sokağın Çocukları filminde sokak hayvanlarının düşüncelerine de yer verilmesi etkileyici olacaktır..Filmin duyarlılık yaratmasını dilerim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön