15 Mart 2019 Cuma

Vizyona Giren Filmler 15 Mart 2019

Vizyona Giren Filmler 15 Mart 2019

Bu hafta 5'i yabancı olmak üzere toplam 9 film sinemalarda gösterilmeye başladı. Vizyona giren filmler 15 Mart 2019 haftası filmlerinden dikkat çekenlerin başında "Türk İşi Dondurma" geliyor. Ayla filminin yönetmeninden gelen film Çanakkale Deniz Zaferi'nin yaklaştığı günlerde vizyona giriş yaptı... Çağımızda büyük küçük fark etmeden insanları avucunun içine alan bir beladan muzdarip bir babanın ve oğlunun yaşadıklarının anlatıldığı "Güzel Oğlum" haftanın diğer izlenesi filmi olarak karşımıza çıkıyor. Bahsettimiz bela ise; Uyuşturucu bağımlılığı. Film yaşanmış bir olayı anlatıyor...
Haftanın yeni filmlerinin detaylarını ilerleyen satırlarda bulabilirsiniz. Sinemaseverlere iyi seyirler diliyorum.

Yabancı Film

Vizyona Giren Filmler 15 Mart 2019 Yabancı

Güzel Oğlum - Beautiful Boy (2018)

Felix van Groeningen'in yönettiği, Steve Carell ve Timothée Chalamet'in başrollerde olduğu Dram türündeki filmde, eşinden boşanan David'in bir süre sonra uyuşturucuya başlayan büyük oğlunu ne pahasına olursa olsun kurtarmak için çabalaması anlatılıyor.
Detay

İstila Altında - Captive State (2019)

Bilim-Kurgu türündeki film uzaylıların dünyayı istilasından 10 yıl sonra Şikago'nun bir mahallesindeki yaşamı gözler önüne getiriyor. 10 yıldır işgal altındaki mahallede yer yer direniş devam etmekte, bunun yanında uzaylılarla iş birliği yapan insanlar bulunmaktadır. İşsizlik ve fakirliğin olmadığı bu yönetim altında yine de yolunda gitmeyen bir şeyler vardır.
Rupert Wyatt'ın yönettiği filmin başrolünde Vera Farmiga ve John Goodman yer alıyor.
Detay

Kıyamet - The Unthinkable (2018)>

İsveç yapımı olan filmde, bilinmeyen bir güç tarafından saldırıya uğrayan insanların hayatta kalmak için verdikleri mücadele anlatılıyor. Ünlü bir piyanist olan Alex, çocukluğunda babasıyla büyük problemler yaşadığı ve ayrıldığı kasabasına yıllar sonra geri döner. Oradayken, meydana gelen korkunç olaylar sırasında babasının baskısıyla ayrıldığı çocukluk aşkı Anna ile karşılaşır. Alex, hayatta kalma çabası içine girdikleri o kaos ortamında Anna'yı tekrar kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.
Detay

Kadavra - The Possession of Hannah Grace (2018)

Diederik Van Rooijen'in yönettiği Korku türündeki filmde, uyuşturucu problemi olan eski polis memuru Megan tedavi görmüş ve sağlığına kavuştuğu hastanenin morgunda çalışmaya başlamıştır. Morga bir kadın cesedi gelene kadar herşey yolunda gitmiştir. Ancak şeytan çıkarma ayini sonrası ölen genç kadının cesedi morga geldiğinde tuhaf ve korkutucu olaylar meydana gelmeye başlar. Hedefte Megan bulunmaktadır...
Detay

Mucizeler Parkı - Wonder Park (2019)

Mucizeler Parkı, Vizyona giren filmler 15 Mart 2019 haftasının tek Animasyonu olarak karşımıza çıkıyor. İyimser, aynı zamanda hayal gücü sınır tanımayan June, ormanda dolaşırken rastlantı sonucu Harikalar Diyarı adlı inanılmaz bir eğlence parkını keşfeder. Bu fantastik parkta komik hayvanlar bulunmaktadır. Orada yeni arkadaşlar edinen June aslında parkın kendi hayal ürünü olduğunu fark edecek ancak tehlikede olan bu yeri kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.
Detay

Yerli Film

Bu hafta, Türk İşi Dondurma, Güven, Marid ve Sokağın Çocukları isimli toplamda dört yerli yapım gösterime girdi.

Vizyona Giren Filmler 15 Mart 2019 Yerli

Türk İşi Dondurma (2019)

Can Ulkay'ın yönetmenliğini üstlendiği Dram, Tarihi, Savaş türündeki Türk İşi Dondurma adlı filmde, Çanakkale Savaşı sırasında Avustralya'da yaşayan iki Türk'ün ülkeleri için verdikleri mücadele anlatılıyor. Gerçekten yaşanmış bir olayın anlatıldığı filmin başrollerinde Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu yer alıyor.
Detay

Güven (2019)

Dram, Suç türündeki filmde eşler arasındaki güven duygusu işlenmiş: Sıradan bir aile gibi görünen Ali ve Meryem'in evliliği Meryem'in çocuğunun babasının aniden çıkıp gelmesiyle sarsılır. Ali ikisini bir sınava tabi tutacak ancak güven sınavından ikisi de geçemeyecektir. Meryem eski aşkı ile minnet duyduğu kocasının arasında kalacak, çocuğunu almaya gelen Ferit öldürülünce bu duygulara şüphe de eklenecektir. Polis sorgusunun neleri değiştireceği ise filmde saklı!
Filmin yönetmenliğini Sefa Öztürk üstleniyor.
Detay

Marid (2019)

Korku türündeki filmde, tekinsiz bir evde yaşananlar anlatılıyor. Şehir dışında bir köyde restorasyon işi alan Orhan, Aslı ve Murat eve bakmak için gittikleri gece orada ortaya çıkan doğaüstü bir varlıkla karşı karşıya kalacak hayatlarının en büyük kabusunu yaşayacaklardır... Kemal Özdemir'in senaryosunu yazdığı ve yönettiği film 86 dakika sürüyor.
Detay

Sokağın Çocukları (2019)

Faik Ahmet Akıncı'nın yönettiği yerli filmde, sokakta yaşayan hayvanların sorunlarının yanı sıra insanların onlara karşı davranışlarına da bakış atılıyor.
Detay

8 yorum:

  1. Türk işi dondurma çok ciddi reklamla girdi vizyona umarım gişesi iyi olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin gişe rakamları pzt veya salı belli olur. Merak uyandıran bir film, umarım hakkını vererek çekmişlerdir. Hikayesi de bilinmedik ve bir hayli ilgi çekici.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Türk işi dondurma ve İstila Altında filmlerini merak ediyorum...Teşekkürler tanıtım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Captive State puansal olarak pek umut vaat etmiyor. Ama konu ilginç bence. Goodman için izlerim ben :)
      Ziyaretiniz için çok teşekkürler.

      Sil
  3. Türk İşi Dondurma'yı ben de merak ettim.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyen yorumları çok dengesiz, film hakkında karar veremedim bir türlü. İzleyecekseniz her türlü sürprize açık olun. :)

      Sil
  4. uthinkableyi merak ettim,severim böle filmelri..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmenin, filmin giriş/tanıştırma kısmını uzun tuttuğu söyleniyor...
      Umarım beğendiğiniz bir film olur. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön