14 Mart 2019 Perşembe

Güzel Oğlum

Güzel Oğlum

"Belgica" ve "Çölde Kutup Ayısı" filmlerini de yöneten Felix van Groeningen'in son filmi olan Güzel Oğlum 15 Mart 2019 günü vizyona giriyor. Başrollerinde Steve Carell ve Timothée Chalamet gibi önemli oyuncuların yer aldığı filmde oğlu uyuşturucu sorunu yaşayan bir babanın oğlunu kurtarmak için girdiği çaba beyazperdeye geliyor.

Beautiful Boy
Güzel Oğlum 2018 Poster
Filmin önemi yaşanmış bir olayı anlatmasından geliyor. Baba oğul David ve Nic'in deneyimlerinin anlatıldığı otobiyografik kitaptan uyarlanan film uyuşturucu sorunu yaşayan aileler için ilham verici olabilir!

Beautiful Boy
Güzel Oğlum 2018 Steve Carell ve Timothée Chalamet


Güzel Oğlum Konusu

Nic'in annesi Vicki ile babası David boşanmıştır ve mahkeme onun velayetini annesine vermiştir. İyi bir baba olan David boşanmanın ardından oğlundan uzak kalsa da onunla ilgilenmeyi ihmal etmez. İyi bir çocuk ve başarılı bir öğrenci olan Nic’in hayatındaki değişim kısa sürede ailesinin de dikkatini çeker. Oğlundaki değişimlerin nedenini anlamaya çalışan David acı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Nic, kristal meth bağımlısıdır. David, oğlunu iyileştirmeye kararlıdır ve her ne olursa olsun onu içine düştüğü bataklıktan kurtaracaktır. tt1226837 +15

Beautiful Boy
Güzel Oğlum 2018 Timothée Chalamet
Vizyon Tarihi: 15 Mart 2019
Diğer Adı: Beautiful Boy / Yönetmen: Felix van Groeningen / Senaryo: Felix van Groeninge, Luke Davies / Kitap Uyarlaması: Otobiyografi  'Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction' / Görüntü Yönetmeni: Ruben Impens / Müzik: / Dağıtımcı: Bir Film / ABD / 2018 / Süre: 112' / Dram

Oyuncu Kadrosu:
Steve Carell (David Sheff)
Timothée Chalamet (Nic Sheff)
Maura Tierney (Karen Barbour)
Christian Convery (Jasper Sheff)
Oakley Bull (Daisy Sheff)
Kaitlyn Dever (Lauren)
Amy Ryan (Vicki)

2 yorum:

  1. Sorunu yaşasın ya da yaşamasın bu tür filmler çok öğretici olabiliyor aileler için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film aslında çok ses getirmemiş ama sadece gerçeklerden uyarlanmış olması bile onu başlı başına değerli kılıyor bence.
      Uyuşturucu sorunu yaşamayan ailelerin de belirtileri fark etmeleri anlamında film fayda sağlayabilir.
      Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön