7 Mart 2019 Perşembe

Arada (Di Navberê De) (2018)

Arada (Di Navberê De) (2018)

Ali Kemal Çınar'ın yönettiği Komedi türündeki Arada Di Navberê De 2018 adlı film 8 Mart 2019 günü vizyona giriyor. Türkçe Kürtçe çekilen filmde, bildiği iki dili de tam anlamıyla konuşamayan ve bu yüzden hayatında sorunlar yaşayan bir adamın başından geçen komik olaylar anlatılıyor.
"Arada" filmi 5-16 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 38. İstanbul Film Festivali'nde Yarışma Dışı bölümünde gösterilecek.
Ali Kemal Çınar
Arada Di Navberê De 2018 Poster

Arada (Di Navberê De)(2018) Konusu

Osman, ana dili Kürtçeyi konuşamayıp anlayan, ikinci dili Türkçeyi de anlayamayıp konuşan birisidir. Bu özelliğinden dolayı zaman içinde iki işi aynı anda yapamaz duruma gelir. Çalışırken müşterilere cevap veremediği gibi arkadaşlarıyla kahve içerken sohbete katılmayı da beceremez. Evlenmek istemesine rağmen bu sorunundan dolayı görüştüğü kadınlarla kalıcı bir ilişki kuramaz. Osman’ın hayatı, bir müşterisinin onu bu takıntıdan kurtarabileceğini söylemesiyle değişmeye başlar.

Vizyon Tarihi: 8 Mart 2019
Yönetmen - Senaryo: Ali Kemal Çınar / Dağıtımcı: Kurmaca Film / Yapım: Layen Film / Türkiye / 2018 / Süre: 65' / Komedi
Oyuncu Kadrosu:
Osman Çınar, Fatoş Yıldız, İhsan Şakar, Gülbîn Bozan, Seyithan Çınar, Rabia Çınar

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Umarım olur, Ali Kemal Çınar filminin neredeyse tamamını kendi imkanlarıyla yapan bir yönetmen. Sinemayı seven biri olarak emeğinin karşılığını almasını isterim.
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön