6 Aralık 2017 Çarşamba

Maide'nin Altın Günü (2017)

Maide'nin Altın Günü (2017)


Caner Özyurtlu'nun yönettiği Komedi türündeki Maide'nin Altın Günü (2017) adlı film bu hafta vizyona giriyor. Komedi filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz Ezgi Mola'nın başrolde oynadığı filmde ona genç oyuncu Mesut Can Tomay eşlik ediyor. Filmde, altın günlerinin iddalı ismi Maide ve yeğeni Yağmur'u  kayıp bir gerdanlığı ararken izleyeceğiz.

 Vizyon Tarihi: 8 Aralık 2017
Yönetmen: Caner Özyurtlu / Senaryo: Serkan Altuniğne ve Çağdaş Dinç / Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı / Müzik: Emir Yargın ve Arel Koray Nalbant / Dağıtımcı: UIP / Yapım: TAFF / Türkiye / 2017 / Süre: 104' / Komedi
Oyuncu Kadrosu
Ezgi Mola (Maide), Mesut Can Tomay, Hilmi Özçelik, Gülhan Tekin, Demet Gül, Nalan Olcayalp, Selma Arıkan, Aysun Tekeli, Fisun Fitnat Bilo, Songül Yılmaz, Dilek Genç, Melih Düzenli

Maide'nin Altın Günü (2017) Konusu

Maide'nin Altın Günü (2017) Ezgi Mola ve Mesut Can Tomay
Oldukça titiz bir ev hanımı olan Maide, mahallenin en havalı altın günlerini yaparak adından söz ettirmektedir. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günlerinden birinde Maide'nin aile yadigarı olan gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yaparlar. Güne gelen kadınların tek tek peşine düşecekleri bu macerada başlarına birbirinden komik olaylar gelecektir.

6 yorum:

  1. Fragmanını izledim. Eğlenceli görünüyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altın gününde ki Sherlock Holmes! :)
      Ana fikir eğlenceli gerçekten :) Sir rolünü de Tomay'a vermişler .

      Sil
    2. Bakmak gerekli nasıl ne şekilde güzel mi diye :)

      Sil
    3. İzleyenlerin yorumlarına tanık oldum Mayıscığım. Güldürdüğü konusunda ciddi şüphelerim oluştu. Bizzat görmek lazım tabi :)
      Bu arada hoş geldin, özlemişim :))

      Sil
  2. ezgi mola tatliş yaaa izlenir bu film, aile arasında da, bi deee işe yarar bi şey, en merak ettiğin bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ezgi Mola, Maide'nin Altın Günü'nde kılık değiştirmiş. Bu filme hareket katmış olabilir. Onu bende tatlı buluyorum. Arkadaşım Hoş Geldin'de oynayan Ezgi Mola'nın sahne performansı açsından da severek izlediğim bir yapımdı.
      Aile Arasında beğenilen bir yapım olmuş. Elbet izlenecek :)
      İşe Yarar Birşey filmi halen gösterimde. henüz bende izlemedim. Meraktayız halen :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön