7 Aralık 2017 Perşembe

Suburbicon (2017)

Suburbicon (2017)

Hollywood'un ünlü oyuncularından George Clooney'in imzasını taşıyan Suburbicon (2017) adlı film 8 Aralık 2017 günü gösterime giriyor. Adını kahramanlarının yaşadığı mahalleden alan filmde, Gardner Lodge'un eşini kaybettikten sonra yaşadığı mahallenin gerçek yüzünü öğrenişi çarpıcı bir şekilde anlatılıyor.
'Sinir bozucu' olduğunu tespit ettiğim film, Kara Komedi tarzında, Suç ve Gizem unsuruyla birlikte Gerilim türünün özelliklerini de taşıyor.
Suburbicon (2017) Poster
Senaryosunda yönetmen George Clooney'le birlikte imzası bulunan Ethan / Joel Coen uzun yıllar önce 'Neredesin Be Birader (2000)' filminde birlikte çalışmıştı. Bahsi geçen film yine Suç ve Komediyi aynı potada eritiyordu.
George Clooney'in altıncı filmi olan Suburbicon (2017)'da başrolleri Matt Damon ve Julianne Moore paylaşıyor. Julianne Moore filmde ikizleri oynuyor.
Suburbicon (2017), Julianne Moore, Matt Damon ve Noah Jupe
Vizyon Tarihi: 8 Aralık 2017
Yönetmen: George Clooney / Senaryo: George Clooney, Ethan Coen, Joel Coen, Grant Heslov / Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit / Müzik: Alexandre Desplat / Dağıtımcı: Bir Film / ABD, İngiltere / 2017 / Süre: 105' / Komedi, Suç, Gizem, Gerilim
Oyuncu Kadrosu
Matt Damon (Gardner Lodge rolünde), Oscar Isaac (Bud Cooper), Julianne Moore (Rose / Margaret), Noah Jupe (Nicky), Glenn Fleshler (Sloan), Jack Conley (Hightower)

Suburbicon (2017) Konusu

1947 de inşa edilen, uygun fiyatlı evleri, bakımlı bahçeleriyle Suburbicon, ailelerin huzur içinde yaşadığı ütopik bir mahalle görünümündedir.
Gardner Lodge, tekerlekli sandalye kullanan eşi Rose ve oğlu Nicky 1950'li yılların sonunda bu mahallede yaşamaktadır. Eşi öldürülen Gardner, sigortacı olan Bud'ın etkisiyle, mahallelinin gerçek yüzüyle ilgili karanlık ve şiddet dolu çok şey olduğunu fark edecektir. tt0491175

8 yorum:

  1. Cohenler ile takıla takıla bozdu aklını Clooney :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dönem hayrandım Clooney'e. Şimdilerde film yönetmenliği yapıyor ama başarısının düştüğü dillendiriliyor. Türk izleyicisi Suburbicon filmine ilgi gösterecek mi merak ediyorum.

      Sil
  2. Matt Damon mı? Marslı filminden tanıyorum bu oyuncuyu ve ben de iyi bir izlenmim bırakmıştı. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marslı güzel bir filmdi ben de severek izlemiştim. :)

      Sil
  3. Kadro, yönetmen, senaristler ve konu çok iyi. Ben bu filmi izlerim. bilgilendirdiğin için teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orta halli bir filme benzettim ben. Matt Damon'u izlemek güzel olacaktır. Umarım beğenirsin.
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. İzleyeceklerim arasına yerleştirebilirim ama yakın zamanda izleyemem :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginç bir film gibi. İzlemeyi bende düşünüyordum. Unutmuşum, hatirlamam açısından yorumunuz ilaç gibi oldu ☺

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön