23 Ekim 2017 Pazartesi

Yol Arkadaşım (2017)

Yol Arkadaşım (2017)

"Onur ve Şeref, Toplumun ikinize de çok ihtiyacı var"
Yol Arkadaşım (2017) filminde, ilaç mümessili olan Onur'un arabayla yaptığı yolculukta yol arkadaşı olan Şeref'le birlikte yaşadığı maceraları izleyeceğiz.
Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Bedran Güzel'in yönettiği Komedi türündeki film 27 Ekim 2017 günü gösterime girecek.
Yazarın Notu:
Yol Arkadaşım filmi 25 Mayıs 2018 günü ikinci kez vizyona giriyor...
Yol Arkadaşım (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 27 Ekim 2017
Yönetmen: Bedran Güzel / Senaryo: İbrahim Büyükak / Görüntü Yönetmeni: Serkan Güler / Müzik: Jingle Jungle / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapım: BKM / Türkiye / 2017 / Süre: ' / Komedi
Yol Arkadaşım (2017) Oyuncu Kadrosu
Oğuzhan Koç (Onur), İbrahim Büyükak (Şeref), Emre Kınay (Patron), Eda Ece (), Aslı Bekiroğlu (Bahar), Bahar Şahin, Muharrem Bayrak, Muharrem Bayrak, Toygan Avanoğlu, Rahşan Fırtına

Yol Arkadaşım (2017) Konusu

İlaç mümessilliği yapan ve bir türlü başarılı olamayan Onur'un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işi geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref'in eğlenceli maceralarla dolu yolculuğu, izleyenleri hayattaki hayalleri konusunda da düşündürtecek... tt7535792

8 yorum:

  1. BKM oyuncuları ve Emre Kınay'ın rol aldığı bir filmin enerjisinin yüksek olacağını düşünüyorum. İzleyicilere keyifli seyirler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre Kınay'ı severim ben, kadroda onun adını görünce şaşırdım biraz. Genelde dizilerde görüyordum. Güzel bir yol hikayesine benziyor. İzleyecek olanlara bende keyifli seyirler diliyorum.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bkm oyuncukarını çok seviyorum. Çokda severek izlemiştim :) . Eminim buda güzel bir komedi paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Fragmanı izledim bir iki detay dışında hoşuma gitti. Hatta komik buldum. İnşallah Yol Arkadaşım filminin geneli de güzeldir :)
      Teşekkürler.

      Sil
  3. Fragmanını izlediğimde pek beğenmedim fakat yine de şans verilmeye değer...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bir filme benziyor. Yol hikayeleri güzeldir :))

      Sil
  4. Giriş aynı olacak ama ben de BKM oyuncularını severim :-) Sinemada olmasa da evde bir hafta sonu gülmek için izlerim bu filmi. Tanıtım için teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinemanın güzelliği topluluk gülmeye başlayınca ister istemez sizde gülmeye başlıyorsunuz. Duyguların sirayet etme durumu oluyor. :)) Eğlence konusunda evde biraz tutukluk oluyor sanki. Şahsi düşüncem tabi :) Rica ederim Şuleciğim :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön