27 Eylül 2017 Çarşamba

Kurtlar Vadisi: Vatan (2017)

Kurtlar Vadisi: Vatan (2017)

Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği Suç, Aksiyon türündeki Kurtlar Vadisi: Vatan (2017), 29 Eylül 2017 günü sinemalarda gösterime giriyor. Film aynı günlerde Avrupa'ya da çıkarma yapıyor. Belçika, Danimarka, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda'da gösterilecek olan yapımın, hangi sinemalarda oynatılacağı bilgisi filmin Twitter hesabından paylaşıldı.
Kurtlar Vadisi: Vatan (2017) Poster
Senaryosunda başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın imzası bulunan serinin dördüncü filminin ismi daha önce 'Kurtlar Vadisi: Darbe' olarak açıklanmış, ortaya çıkan bazı gerçeklerden sonra filmin adı değiştirilmişti.

Vizyon Tarihi: 29 Eylül 2017
Yönetmen: Serdar Akar / Senaryo: Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Alper Erze, Murat Koca / Görüntü Yönetmeni: Selahattin Sancaklı / Müzik: Gökhan Kırdar / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapım: Pana Film / Türkiye / 2017 / Süre: 105' / Suç, Aksiyon
Oyuncu Kadrosu
Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Sinem Uslu, Ertuğrul Şakar, Nezih Işıtan, Yücel Erten

Kurtlar Vadisi: Vatan (2017)

Kurtlar Vadisi: Vatan (2017)
Polat Alemdar ve ekibi Kuzey Irak'ta operasyon yaparken bir sürprizle karşılaşır. Ele geçirdikleri Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan çok sayıdaki hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlidir: Yalavuz… Sınırda koca bir orduyla bekleyen düşman, darbenin sonucunu beklemektedir. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerideki ve dışarıdaki düşmana karşı zorlu bir mücadele verecektir. tt6973386

Kurtlar Vadisi Film Serisi

2003 Kurtlar Vadisi / Dizi
2006 Kurtlar Vadisi: Irak
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu / Dizi
2009 Kurtlar Vadisi: Gladio
2011 Kurtlar Vadisi: Filistin
2017 Kurtlar Vadisi: Vatan

2 yorum:

  1. Necati Şaşmaz'ın senaryo yazdığını bilmiyordum. Yıllarca aynı adamı oynayınca hikayesini de yazarım demiş herhalde :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Necati Şaşmaz'ın senaryo ekibinde olması beni de şaşırtı. Filmin hikayesine, senaryosuna katkı yaptığı için senaristler arasında görünüyor bildiğim kadarıyla. Pana Filmin bir yazım grubu var. O grubun kadrosuna dahil mi çalışıyor bilmiyorum açıkçası.
      Aslında bir de olayın başka bir yanı var geçen yıl Temmuz ayında olanlarda sonra oyuncu da olsa, senaryo yazarı da olsa insanların elinde yazacak çok hikayeleri oldu. Bunun için gazetelere, haberlere bakmak kafi.
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön