27 Eylül 2017 Çarşamba

Firardayız (2017)

Firardayız (2017)


Tolga Baş'ın yönettiği Komedi türündeki son filmi 29 Eylül 2017 günü vizyona giriyor. Firardayız ismini taşıyan yerli yapımda, hapishaneden kaçan üç arkadaşın hayatın içine karışmaya çalışırken başına gelen talihsiz olaylar anlatılıyor. Çekimleri Antalya'da gerçekleştirilen filmde, komedi filmlerinin demirbaş konusu olan mafya bu kez kadın bir liderle karşımıza çıkıyor.

Vizyon Tarihi: 29 Eylül 2017
Yönetmen: Tolga Baş / Senaryo: Yücel Öztürk / Görüntü Yönetmeni: Ahmet Gençünal / Müzik: Irsel Çivit / Dağıtımcı: Bir Film / Yapımcı: Artist Film Yapım / Türkiye / 2017 / Süre: 85' / Komedi
Firardayız (2017) Oyuncu Kadrosu
Çetin Altay, Burak Satıbol, Ferit Aktuğ, Burcu Binici, Mehmet Özgür, Lemi Filozof, Melisa Şalgam

Firardayız (2017) Konusu

Yerli Film
Firardayız (2017) Mehmet Özgür ve Çetin Altay
Hapisliklerinin bitmesine az bir süre kalan üç arkadaş, baba yerine koydukları Piri Baba'nın zor duruma düştüğünü öğrenince hapisten kaçmak için bir plan yapar. Ekrem, Salim ve Nuri kazdıkları tüneli kullanarak hapisten kaçar. Artık dışarıda olan ve bir iş bulup çalışması gereken üç kafadar bir işte dikiş tutturmayı başaramaz. Akıllarına parlak bir fikir gelir ve mafya olmanın yollarını aramaya başlarlar.

Filmi izlemek isteyenler için filmin linki;

Firardayız Filmi izle

2 yorum:

  1. Bir şey dikkatimi çekti yeni yerli filmler daha çok komedi üzerine galiba. Ben de dün akşam tvde Eyvah Eyvah 2'ye baktım. (yoksa 3 müydü unuttum:)) Ata Demirer'i severim çok aman aman her dakika gülmesem de, güzeldi. İlk kez yeni bir yerli filmi sevdim.
    Teşekkürler Zülal'ciğim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde yanıtım çok gecikti kusura bakmayın lütfen. O akşam Eyvah Eyvah 3 filmine televizyonda bende rastladım. Ortasından yakalayıp sonuna kadar izledim. Gülmedim ama oyuncuları izlemek keyifliydi. Komedi filmlerini, sinema seyircisinin artmasına katkı sağladığı için seviyorum. Bu filmlerin, iki haftada çekilen filmler yerine senaryosuna, oyunculuğuna emek harcanan filmler olması koşuluyla tabi.
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön