10 Ağustos 2017 Perşembe

Everything, Everything (2017)

Her Şey (2017)

Her Şey (2017)

Stella Meghie'nin yönettiği, başrollerini genç oyuncuların paylaştığı ve uslanmaz romantiklere hitap eden Everything, Everything (2017), 11 Ağustos 2017 günü vizyona giriyor. Nicola Yoon’un çok satan "Everything, Everything" adlı gençlik kitabından sinemaya uyarlanan filmde, sağlık sorunları nedeniyle evde yaşamak zorunda olan genç bir kızın aşık olmasıyla hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor.

Vizyon Tarihi: 11 Ağustos 2017
Orjinal Adı: Everything, Everything / Yönetmen: Stella Meghie / Senaryo: J. Mills Goodloe / Görüntü Yönetmeni: / Müzik: / Dağıtımcı: Warner Bros / ABD / 2017 / Süre: 96' / Romantik, Dram
Oyuncular
Amandla Stenberg (Madeline), Nick Robinson (Olly), Anika Noni Rose (Pauline), Ana de la Reguera (Carla)

Her Şey (2017) Konusu

Her Şey (2017)
Everything, Everything (2017),Nick Robinson ve Amandla Stenberg 
Bağışıklık sistemiyle ilgili nadir bulunan bir hastalığı olan 17 yaşındaki Madeline Whittier steril hale getirilmiş evinde yaşamaktadır. Doktor olan annesi bir hemşire tutmuş ve bebekliğinden beri kızını mikroplardan uzak tutmuştur. Eşini ve küçük çocuğunu bir kazada kaybeden anne, Madeline için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.
Evlerinin bitişiğine yeni taşınan Olly Bright ve Madeline arasında bir arkadaşlık başlar. Birbirleriyle e-mail aracılığıyla yazışan gençler arkadaşlıklarını ilerletir ve aşık olurlar. Tanıştığı yeni duyguların etkisiyle dış dünyayı eskisinden daha fazla tanımak isteyen Madeline'in açık havaya çıkmasının önündeki en büyük sorun, eşi ve çocuğundan sonra onun da ölmesini istemeyen annesi olur. tt5001718

5 yorum:

  1. A, çok dramatik umarım sonu mutlu bitiyordur, bu arada sende Esaretin Bedeli'nin tanıtımını görmüştüm diye hatırlıyorum. (epey oluyor). Dün akşam netflix'te tekrar izledim (o zaman televizyonda izlemiştim, sana yorum yazarken de yıllar önceden aklımda kalan bölükpörçük hayal meyal şeyleri yazmıştım:)tekrar iyi ki izledim, harikaymış, gerçek olaymış gibi hissettirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Disarı çıkamamak bile başlı başına bir dram bence...
      Esaretin Bedeli filmi eski oldugu için bende yoktur Mujde abla. Stephen King'in yıldızlaşan filmlerinden. 4 kez izlemişimdir 5 bile olabilir:)) Öyle güzel bir filmdir. :)

      Sil
    2. aaa..aklımda yanlış kalmış o zaman, demek başka bir arkadaşımda görüp yorumladım. Bir de yıllar öncesinin aklımda kalmasıyla abuksabuk olmuştu zencinin hapisten çıkınca gömülü bir hazine buldu diye hatırlamış öyle yorumlamıştım:)))valla 4 - 5 kez izlemeye değer gerçekten çok güzeldi çok etkilendim. :)
      Sevgiler:)

      Sil
  2. Kitabını screenshot almıştım. Okuyamadım maalesef. Filmine kesin gideceğim. Şu aralar gitmek istediğim çok film var farkettim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hevesini kaçırmak gibi olmasın Naz ama filmin eleştirilerini okurken iki gencin arasında geçen olayların dışında kalan film detaylarının tutarsizligini topa tutmuşlar. Ama gençlerin arkadaşlığı övülmüs. 😉
      Sorma benim de izlemek istediğim izlemek zorunda olduğum o kadar çok film birikti ki... Başa çıkmak zor. Akışına bırakmak lazım galiba :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön