30 Ağustos 2017 Çarşamba

Deli Dumrul (2017)

Deli Dumrul (2017)

Deli Dumrul (2017) Poster

Burak Aksak'ın yazıp yönettiği, BKM'nin yapımcısı olduğu Dede Korkut Hikayeleri'nin ikincisi olan Deli Dumrul (2017) filmi, 1 Eylül 2017 günü vizyona giriyor. Dede Korkut Hikayeleri'ne mizahi bir bakış açısıyla yaklaşan filmde, aşık olan Deli Dumrul'un başından geçen komik olaylar anlatılıyor.
Deli Dumrul (2017), üçleme olarak çekilmesi planlanan filmlerin ikincisi olma özelliğini taşıyor.


Vizyon Tarihi: 1 Eylül 2017

Yönetmen - Senaryo: Burak Aksak / Görüntü Yönetmeni: Serdar Özdemir / Müzik: Barış Diri / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Şirket: BKM / Türkiye / 2017 / Süre: 105' / Komedi / tt7282952

Oyuncular

Şahin Irmak (Deli Dumrul), Necip Memili (Aksak), Eda Ece, Cengiz Bozkurt, Zafer Algöz, Günay Karacaoğlu, Gülhan Tekin, Özgün Aydın, Salih Kalyon, Devrim Yakut, Arzu Oruç, Onur Atilla

Deli Dumrul (2017) Konusu

Duha oğlu Deli Dumrul, kalbi aşkın ateşiyle yanmakta olan bir adamdır. Ne var ki sevdiği kıza aşık başka biri daha vardır: Korsanlık yapan Aksak! Deli Dumrul aşkı için Azrail'e ve deniz korsanlarına kafa tutar. Sevdiği kıza kavuşmak uğruna türlü maceralara giren Deli Dumrul'un vuslata erip ermeyeceğini filmin sonunda göreceğiz.

Dede Korkut Hikayeleri Serisindeki Filmler

Deli Dumrul (2017)
- Bamsı Beyrek

3 yorum:

  1. Dede Korkut hikayelerini çok severim ve Deli Dumrul da en sevdiklerimden. Filmini izlemek de zevkli olacaktır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azrailin Deli Dumrul'un canını almaya gelmesi hikayesi favorimdir. Burak Aksak bu konuyu nasıl ele almış meraklardayım.
      Teşekkür ediyorum ☺

      Sil
  2. Burak Aksak filmiyse izlenir ^^

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön