30 Nisan 2017 Pazar

Çam Yarması (2017)

Çam Yarması (2017)

Sefa Özçelik'in yönetmenliğini üstlendiği Komedi türündeki Çam Yarması (2017) isimli film 5 Mayıs 2017 günü gösterime giriyor. Senaryosu Murat Kuşçu ve Tuğrul Geylan tarafından yazılan yerli komedi filminin görüntü yönetmenliğini Sefa Özçelik yapıyor. Çekimleri İstanbul ve Çorum'da gerçekleştirilen film 125 dakika sürüyor.
"Çam Yarması" filminde Ferdi Kurtuldu, Murat Kuşçu ve Tevfik İnceoğlu baba parası yiyen üç çam yarması kardeş rolünü canlandırıyor. Filmin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle sıralanıyor; Yakup Yavru, Dilber Ay, Koray Ergün, Ömer Faruk Nas, Belkıs Akçil, Bülent Mert...
Çam Yarması (2017) Fragmanı

Çam Yarması (2017)

Çocukları olmayan 30'lu yaşlardaki İstanbul'lu karı koca, evlat edinmek için yetimhaneye gider. Çiftimiz, yetimhanede meydana gelen olaylar sonucunda bir yerine üç çocuk evlat edinerek evine döner.
Aradan 30 sene geçmiştir. Bir zamanlar hali vakti yerinde olan aile iflas etmiştir. Evlatlık olan üç çocuk evde oturup baba parası yemektedir. Bir gün bu durum babalarının canına tak eder ve üç adamı evden kovar. İş bulamadıkları takdirde evden içeri adım bile atamayacaklarını söyler. Çaresiz kalan çocuklar iş bulur fakat bir türlü dikiş tutturamazlar. Üstelik başlarını da belaya sokarlar. Yaşadıkları maceralar onları Çorum'a kadar götürür...
Çam Yarması (2017) Murat Kuşçu, Tevfik İnceoğlu, Ferdi Kurtuldu üç kardeşi canlandırıyor.

Notlar

Filmin çekimlerinin yapıldığı Çorum Boğazkale'de 5-7 Mayıs 2017 tarihlerinde "Hattuşa Purilliya Bahar Bayramı" kutlanacak. Çam Yarması filminin ekibi etkinliklere katılmak için 6 Mayıs 2017 günü Çorum'da olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön