23 Mart 2017 Perşembe

Saban's Power Rangers (2017)

Power Rangers (2017)


Dean Israelite'ın yönettiği Aksiyon, Macera, Bilim-kurgu türündeki Saban's Power Rangers (2017) / Power Rangers (2017) 24 Mart 2017 Cuma günü gösterime giriyor. ABD, Kanada ortak yapımı olan ve çizgi diziden sinemaya uyarlanan filmin senaryo kadrosunda John Gatins, Burk Sharpless,   Michele Mulroney, Kieran Mulroney, Matt Sazama bulunuyor. Görüntü yönetmenliğini Matthew J. Lloyd'un üstlendiği 124 dakika süren Power Rangers filminin müzikleri ise Brian Tyler'a ait.


Konusu

Angel Grove adlı kasabada yaşayan 5 sıradan lise öğrencisi dağın altında gömülü bir uzay gemisi bulur. Güçlerle donanan 5 genç, uzaylı cadı Rita Repulsa tarafından dünyanın yok edilmek üzere olduğunu öğrenir. Jason, Billy, Kimberly, Zack ve Trini güçlerini bir an önce kullanmayı öğrenecek, kasabalarını ve dünyayı bu tehlikeden kurtarmaya çalışacaktır.
Filmde boyutlararası General Zordan rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Bryan Cranston'u "Breaking Bad" dizisinde izleyenler, onu kimya öğretmeni rolünde hatırlayacaktır. Bryan Cranston'u sevenler için kötü bir haber verelim; Oyuncu, Power Rangers filminde sadece hologram olarak rol alacak. tt3717490

Power Rangers (2017) Kahramanları


Oyuncular

Dacre Montgomery (Jason, Kırmızı Ranger rolünde)
RJ Cyler (Billy, Mavi Ranger)
Naomi Scott (Kimberly, Pembe Ranger)
Bryan Cranston (Zordon)
Elizabeth Banks (Uzaylı Cadı Rita Repulsa)
Becky G. (Trini, Sarı Ranger)
Ludi Lin (Zack, Siyah Ranger)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön