12 Şubat 2017 Pazar

Recep İvedik 5 (2017)

Recep İvedik 5 (2017)

Şahan Gökbakar'ın görselliği abartılmış -özellikle kaşları- kaba ve ünlü tiplemesi Recep İvedik, serinin 5. filmiyle 16 Şubat 2017 Perşembe günü seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın üstlendiği Komedi türündeki filmin senaryosunu Togan ve Şahan Gökbakar yazdı. Çekimleri İstanbul, Antalya ve Üsküp'te gerçekleştirilen Recep İvedik 5 (2017) filminin görüntü yönetmenliğini Gerard Simon yaparken filmin müziklerinde ise Ömer Özgür ve Jingle Jungle'ın imzası bulunuyor.


Recep İvedik 5 (2017) Konusu

Recep İvedik,  mahalle sakinlerinden şoför İsmet'in ailesine taziye ziyaretinde bulunur. Son aldığı işi tamamlayamadan ölen şoförün eşi zor durumda kalmıştır. Recep, ailenin düştüğü zor duruma üzülerek onlara yardım etmek ister. Şoför İsmet'in son görevini yerine getirmek üzere Nurullah'ı da yanına alarak yola çıkarlar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep genç sporculardan oluşan Milli Takımı yurt dışındaki spor organizasyonu Eurasia'ya götürdüğünü fark eder. Geri dönüşü olmayan bu macerada ekibin başına talihsiz olaylar gelir. Kazanmaktan başka çaresi olmayan Recep ve arkadaşları gülle, güreş, halter, boks, uzun atlama ve eskrim gibi müsabakalara katılacaktır. tt6439558


Recep İvedik Film Serisi ve Konuları

İlk yayınlandığı 2008 yılından beri izleyicinin ilgisini çeken, izlenme rekoru kıran Recep İvedik serisinde daha önce işlenen konular:

  • Recep İvedik (2008)

Konusu: Antalya'ya giden Recep İvedik tatil beldesinde bir otelde kalır. Burada çocukluk aşkı olan Sibel ile karşılaşır.

  • Recep İvedik (2009)

Konusu: Recep İvedik babaannesinin isteği üzerine bir işe girer. Çalışma hayatını, bir yandan terör estirerek öğrenir.

  • Recep İvedik (2010)

Konusu: Okumak için gelen Zeynep'i konuk eden Recep İvedik bu kez kütüphane, spor salonu, evcil hayvan besleme konularında edindiği tecrübeleri ti'ye alıyor.

  • Recep İvedik (2014)

Konusu: Recep İvedik antrenörü olduğu takımın arazisinin satışına engel olmak adına, para kazanmak için Maldivler'de Survivor'a katılır.

  • Recep İvedik (2017)

Konusu: Recep İvedik mecbur kalarak gittiği yurt dışındaki spor organizasyonuna sporcu olarak katılarak ülkesini temsil eder.

Recep İvedik 5
Recep İvedik 5 (2017) Şahan Gökbakar ve Orkan Varan


Recep İvedik 5 (2017) Oyuncuları

Şahan Gökbakar (Recep İvedik rolünde), Orkan Varan (Akif), Deniz Ceylan (Takım Menajeri), Hüseyin Baycur (Kamyoncu), Murat Bölücek (Kamyoncu), Murat Yılancı (İmam)

15 yorum:

  1. Ah, Zülal'ciğim tv de bir, iki kez rastladım, beş dakika zor tahammül ettim:)))))
    ama tanıttığın için çok teşekkürler. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karakter çok aykırı, ya nefret ediliyor ya da çok seviliyor Müjde Abla. Teşekkür ediyorum, sevgiler diliyorum :)

      Sil
  2. Tvde bile denk gelince bakmadığım bir film serisi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 ve 2 nolu filmleri tv'de gördüm Naz, kısmen izledim. 3.sünü sinemada seyrettim. Gidişim mecburiyetten olmuştu ve gram gülememiştim. Tarz hoşa gitmiyorsa seyretmeye çalışmak vakit kaybı zaten.. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Her yerde yine ivedik taklitleri...Bence iyice sıktı bu film...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filme konu malzeme oldukça ve gişe başarısı devam ettikçe Recep İvedik filmlerinin 6.sını da çekerler bence... Taklit ediliyorsa insanlar benimsemiş demektir diye düşünmeden edemedim. Neredeyse 10 senedir yaşayan bir karakter. İçimize işlemiş demek ki :)
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. En çok gişe yapacak olanı tahmin etmekte hiç zorlanmadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneler babalar çocukların harçlıklarına bu hafta zam yaparsa film rekorunu garantiler bence Filiz Hanim:))

      Sil
  5. Recep İvedik filminin 5.filmi çıkmış.. Ben en son 2.filmine gitmiştim ve diğerlerini hiç izlemedim. Beğenilecek bir tarafının kalmadığını düşünüyorum. Komedi istiyorlarsa düğün dernek,çalgı çengi gibi filmlere gitsinler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin belirli bir hedef kitlesi var, onlara hitap ediyor. İzleyici sayısı fazla olunca da seriyi devam ettiriyorlar... Şahan Gökbakar başka tiplemelerle de filmler yaptı ama niyeyse pek ilgi görmedi.
      Dediğiniz gibi başka filmlerde var, özellikle komedi türünde çok film çekiliyor.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  6. Avrupada bile seviliyor ama ben sevemedim. Gerçek hayatta da tahammül edemedigimden olsa gerek bu tiplere.

    YanıtlaSil
  7. İşte hiç seyredemeyeceğim film türü. Malesef benim oğlanlar bayılıyorlar bu seriye. Tvde izlemişler. İnsanların normalde yanlarına yaklaştırmayacağı, yaptıklarını kabul etmeyeceği böyle bir tipe nasıl gülüyorlar anlamıyorum ben....

    YanıtlaSil
  8. fragmanını izlemiştim ve beklenen bütçeyi duyunca vayy be demiştim, ilk sıraya oynuyor yine =))

    YanıtlaSil
  9. Bu filmleri gördükçe eski kaliteli komedi türü filmleri özlüyorum. Hababam sınıfı mesela filmin içeriğinde tek bir küfür geçmeden hala güldürebiliyor. Bir o yapımlara bakıyorum bir de bu küfüre dayalı komedi yapımlarına.

    YanıtlaSil

  10. I was suggested this website by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks! paypal login my account official site

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön