10 Ocak 2017 Salı

Gölge 2016

Gölge (2016)

Burak Donay'ın yönetmenliğini üstlendiği Gerilim, Dram türündeki Gölge 2016 filmi, 13 Ocak 2017 günü sinemalarda gösterilmeye başlanacak. Senaryosunu İbrahim Vurmaz'ın kaleme aldığı yerli yapımın görüntü yönetmenliğini Yavuz Petek yapıyor.

Gölge 2016 Afiş

Gölge (2016) Konusu

Tarık ve Gülay yeni evlenmiş olan bir çifttir. Gülay mezun olduğu bölümle ilgili kendine uygun iş bulamadığı için huzursuzdur. Eşi Tarık ise bir ajansta editörlük yapmaktadır. Tarık, ajansı adına büyük bir projeye imza atar. Patron iş yerinde kutlama düzenler ve çalıştıkları manken kızlarla gece eğlenmeye başlarlar. Tarık'ın da katıldığı bu eğlence eşinin sinir krizi geçirdiğini öğrenmesiyle son bulur. Gülay bu krizden sonra ciddi bir şekilde rahatsızlanır. Sorunun ne olduğu anlaşılamaz ama bir mucize gerçekleşerek Gülay eski sağlığına bir anda kavuşarak ayağa kalkar. Sağlığına kavuşmasına rağmen uyumlu karakteri tamamen değişmiş, bir dakikası bir dakikasına uymayan asabi biri olmuştur. Öyle ki bu tehlikeli durum karşısında Tarık kendi hayatının tehlikede olduğunu düşünmeye başlar...

Fragman


Gölge (2016) Filmi Oyuncular

Yüksel Molla, Funda Dönmez, Şenol İpek, Deniz Gönen, Erkay Yavuz, Erol Koçan, Gönül Bahar, Mehmet Emin Toprak, Ahu Seda Akbaş ve Rukiye Gül.

2 yorum:

  1. Popüler oyuncu pek yok.Merak ettim filmi :)

    YanıtlaSil
  2. amatör bir hava var fragmanda..Hala o gerilim tadını yakalayamadık..

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön