2 Kasım 2016 Çarşamba

Geniş Aile 2: Her Türlü (2016)

Geniş Aile 2: Her Türlü (2016)

Ömer Uğur'un yönetmenliğini üstlendiği Komedi türündeki Geniş Aile: Her Türlü (2016) filmi 4 Kasım 2016 günü vizyona giriyor. Cüneyt İnay tarafından senaryosu yazılan yerli filmin görüntü yönetmenliğini Serdar Armutlu yapıyor. Filmin çekimleri kumarın serbest olduğu Kıbrıs'ta yapıldı. Yeri gelmişken Türkiye'de bir zamanlar var olan kumarhanelerin 1996 yılında yayınlanan bir genelgeyle kapatıldığını ve bir daha açılmadığını buradan hatırlatayım.

 

Oyuncular

Ufuk Özkan (Cevahir rolünde), Fırat Tanış (Bilal), Bülent Çolak (Ulvi), Ahmet Sarsılmaz (Müfit), Şinasi Yurtsever (Paçacı), Özge Ulusoy (Şebnem), Gizem Akman (Pırıl), Bora Akkaş (Zekai), Tolga Canbeyli (Kütük), Mine Teber (Muazzez)

Geniş Aile 2 ekibi muz üzerindeki sahneyi düşmeden çekebilmek için 5 saat uğraşmış.


Geniş Aile 2: Her Türlü (2016) Konusu:

Kumarhanelerdeki rulet çarkını kontrol eden bir saat düzeneği tasarlayan Zekai bunu Cevahir'e anlatır. Henüz tamamlanmayan düzeneği, zengin olma hayalleri kuran Cevahir kumarhanede kullanmaya kalkışınca, gittiği ekibiyle birlikte büyük paralar kaybeder. 'Paçacı' lakaplı Korsan kumarhane kralı Pırıl’ı rehin alır. Cevahir ve ekibi 500 bin dolar tutarındaki parayı getirmezse Paçacı Pırıl'ı öldürecektir. Ekip, düzenekle parayı kazanmak için kumarın yasal olduğu Kuzey Kıbrıs’a doğru yola koyulur. Koyu Bilal Kıbrıs’ta ekibe katılır. Düzenek işe yarayacak parayı da kazanacaklardır. Ancak işler birdenbire tersine döner...

Geniş Aile Filminin Geçmişi: 

-Geniş Aile (Televizyon Dizisi) 2009 yılında yayınlanmaya başlayan ve İstanbul, Sarıyer'de çekilen dizi, Kasım 2011 tarihinde izleyenlerine veda etmiştir.
-Geniş Aile: Yapıştır! (2015)
-Geniş Aile 2: Her Türlü (2016)

6 yorum:

  1. Dizisini severdim. Eğlenceli bir aile dizisiydi. İlk filmini çok beğenmemiştim. Buralarda izleyemem sanırım, anca internete düşerse :) Bu arada Fırat Tanış birçok enstrüman çalabilen çok yetenekli bir oyuncu. Gerçi o kadro komple iyiydi bence :) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geniş Aile dizisini arada izlerdim. Kadro konusunda hem fikiriz. Sinema filmini izlemedim ama izleyiciyi güldürebileceklerini düşünüyorum. Umarım haklıyımdır. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Dizi tadında olabileceğini düşünüyorum.Gideceklere iyi seyirlerrrrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Geniş Aile fanlarına iyi seyirler diliyoruz :))

      Sil
  3. Dizi ilk başladığında çok severek ve gülerek izliyordum. Özellikle İlker Ayrık dizide müthiş bir performans sergiliyordu, bence yani =). Sonra her dizide olduğu gibi bu diziyide sulandırdılar. Filmi nasıldır bilemedim :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni olan güzel geliyor insana. Mesela yıllar önce Nejat Uygur ekibinin tv de yayınlanan programlarını ilk kez izlediğimde gülmekten yerimde duramamıştım. Sonra çizgi aynı olmasına rağmen eğlenememeye başladım. Biraz da kanıksıyoruz galiba. Filmin konusu Kıbrıs'ta geçtiği için özellikle lokasyon nedeniyle çok merak ediyorum. Zaten film mekanları benim için ayrı bir önem taşır. İnşallah güldürebilen bir yapıma imza atmışlardır. İzleyip göreceğiz Zehracığım, teşekkür ediyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön