31 Ağustos 2016 Çarşamba

Tutmayın Beni (2016)

Tutmayın Beni (2016)

Güvenlik Fikret'in işi...
Semra Dündar'ın yönettiği Komedi türündeki yerli film Tutmayın Beni (2016) , 2 Eylül 2016 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Hikayesi Semra Dündar ve Kemal Öğün'e ait olan filmin önemli rollerinde Bala Atabek (Fikret rolünde), Hakan Eratik, Volkan Baş, Leyla Üner Ermay ve Derya Şen yer alıyorlar.


Tutmayın Beni (2016) Konusu:

Film, güvenlik görevlisi olan Fikret'in iş başındayken yaşadığı komik olayları anlatıyor.
Bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Fikret işini severek yapmaktadır. Bir gün çalıştığı AVM'ye üç gün boyunca sergilenmek üzere efsanelere konu olan, paha biçilemeyen Kral Taşı getirilir...

Bala Atabek'i kahraman güvenlik görevlisi Fikret rolünde izleyeceğiz / Tutmayın Beni (2016)

4 yorum:

  1. Hazır avm bulmuşken bari film çekelim demişler sanki fragman pek umut vermedi fakay yine de Bala Atabek'in performansı için izlenebilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oturduğum muhitte Avm girişinde görev yapan kadın güvenlik görevlisi, kimligini güç bela gösteren bir polise "Siz de böyle yaparsanız..." diye (polisti sanırım) fırça atmıştı... Filmde buna benzer ilginç olayları ti ye alacaklarını düşünüyorum. Bu açıdan bakıldığında film ilginç gelebilir. Ancak kahkaha atmak konusunda beklentiyi karşılar mı bu biraz şüpheli..

      Sil
  2. Kaliteli Türk filmlerine ihtiyaç var.Ben destek için ara ara bana uyabilecek Türk filmlerine gidiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle size katılıyorum. Ticari kaygı nedeniyle piyasa komedi ve korku filmlerine kaymış durumda. Şener Şen'in Eşkiya filmine sinema önünde kuyruk bekleyerek girmiştim. Böyle filmler lazım bize... Teşekkür ediyorum.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön