31 Ağustos 2016 Çarşamba

Siccin 3: Cürmü Aşk (2016)

Siccin 3: Cürmü Aşk (2016)

En büyük aşk, en büyük korkuyla buluştu...
Alper Mestçi'nin yönettiği Siccin 3: Cürmü Aşk (2016) isimli yerli yapım 2 Eylül 2016 günü gösterime giriyor. Filmin senaryosunu Alper Mestçi ve Bekir Acar ikilisi yazarken görüntü yönetmenliğini ise Serdar Armutlu üstlenmiş. Korku türünde olan serinin üçüncü filmi 95 dakika sürüyor.
Çekimleri Sarıyer ve Beykoz ilçelerinde gerçekleştirilen filmin oyuncu kadrosunda ise Büşra Ayaydın, Adnan Koç, Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Ömer Musab Küçükler bulunuyor.


Siccin 3: Cürmü Aşk (2016) Konusu:

Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felç olur. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat'ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmemek adına korkunç bir şey yapar!.. tt6029122

Adnan Koç, Siccin 3 filminin bir sahnesinde.

Siccin serisinde bulunan filmler;
- Siccin (2014)
Siccin 2 (2015)
- Siccin 3: Cürmü Aşk (2016)

6 yorum:

  1. Korku filmlerimiz de genel sorun görsellik bir de senaryoların artık daha Özgün olması lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siccin 3 un fragmanını izledim. Oyuncularin makyajli yüzlerini görünce dayanamayacağımı anladım. Ozgun olsun olmasin Bu tip korku filmlerini sevenler kacirmazlar yine de. Filmi yapanlar röportajlarında farklı bir konu işlediklerini söylüyorlar. Bakalım gorecegiz:) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Siccin diye bir seri film olduğunu bilmiyordum zülal, hem de yerli, şaşırdım ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2014 yılından sonra her yıl bir tane çekmişler Fenomen. 2017 yi bekliyorum ben, dördüncüsü de gelebilir:) Özellikle korku filmlerini seri hale getiren yonetmenlerimiz var. Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  3. Ayy hiç korku filmi seyredemiyorum.Ama Türk sineması açısından olumlu bir durum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku filmleri benim de öncelikli tercihime girmiyor Hacer hanim. Bazılarının fragmanlarını bile dayanamıyorum... Sinemanın gelişmesi adına bende olumlu bakıyorum, teşekkür ediyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön