30 Ağustos 2016 Salı

Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler (2016)

Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler (2016)

Yönetmenliğini Özgür Bakar'ın yaptığı Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler (2016) filmi 2 Eylül 2016 günü gösterime giriyor. Senaryosunu Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar'ın yazdığı, Korku, Komedi türündeki yerli yapımın görüntü yönetmenliğini İlkay Işık üstleniyor.
***
Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler filminin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Şen, Bengi İdil Uras, Süleyman Kabaali, Duygu Paracıkoğlu, Steve Asowa, Sanem İşler, Tuğba Yüksel, Orçun Ucal, Kahraman Sivri, Adnan Sur, Alican Çokoğur, Kısmet Ekim Tekinbaş, Halil Sezai Paracıkoğlu ve Özge Sezince Varley yer alıyor.

Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler (2016) Konusu:

Yaşar ve Talip yaptıkları her işte başarısız olurken bir yandan da ağabeyleri Muhteşem'den aldıkları paraları batırmaktadır. Çiğdem isminde bir kızla tanışırlar. Kendisini korku filmi yönetmeni olarak tanıtan Çiğdem, korku filmlerinin çok para kazandıracağını söyleyerek onları film çekmeye ikna eder. İşe başladıklarında ise aslında paranormal olayların göbeğine düştüklerini anlamaları gecikmeyecektir. Film ekibi bir yandan kabus yaşarken bir yandan da komik durumlara düşer.

3 yorum:

  1. Parodi filmler yapmamız konusunda olumlu görüşlerim var fakat bu pek olmamış gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paranormal konulu filmleri ti ye alan bir film havası uyandı bende. Birazda iğneyi kendimize batıralım demişler sanki. Bunu yaparken güldürmeyi başarırlar umarım. Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  2. Listeye alalim. Nedense amazona en çok recep ivedik filmleri geliyor. Baska bir sey gelse de izlesem.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön