3 Ağustos 2016 Çarşamba

Hayran - Fan (2016)

Hayran - Fan (2016)

Yönetmenliğini Maneesh Sharma yaptğı Dram, Aksiyon, Gerilim türündeki Hindistan yapımı olan Hayran - Fan (2016) filmi 05 Ağustos 2016 günü vizyona giriyor. Senaryosunu Habib Faisal'ın yazdığı film 138 dakika sürüyor.


Hayran - Fan (2016) Oyuncuları:

Shahrukh Khan (Gaurav Chandna ve Aryan Khanna rollerinde), Sayani Gupta (Sharukh Khan'ın asistanı), Halima Nagori (Gazeteci), Zachary Coffin (Jail Inmate), Waluscha De Sousa (Aryan Khanna'ın Eşi), Paul Blackwell (Polis Memuru)...


Hayran - Fan (2016) Konusu:

Bollwood sinemasının ünlü aktörlerinden Aryan Khanna'ya şaşırtıcı derecede benzeyen hayranı Gaurav Chadana, Delhi şehrinde bir yarışmaya katılır. Gaurav, bu yetenek yarışmasında A. Khanna'nın taklidini yaparak ödül kazanır. Gaurav, hastalık derecesinde hayranı olduğu Aryan Khanna'nın yaklaşan doğum gününde onunla tanışmak ve başarısını paylaşmak için sürpriz yapmaya karar verir.

Uçarak Kovalama Sahnesi, Hayran - Fan (2016)
Mumbai'ye gittiğinde işler umduğu gibi yolunda gitmez. Gaurav'ın Aryan'a karşı olan sevgisi ve tutkusu farklı bir hale gelir. Aryan'dan nefret etmeye başlayan Gaurav'ın bundan sonra tek amacı, onu hayranlarının gözünden düşürmek olacaktır. tt3495026

2 yorum:

  1. Bollywood hala cazip gelmiyor bana sadece milyoner izledim 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarkısı ile Türkiye'de meşhur olan Avare'yi izlemişsindir diye düşünüyorum? Ben de çok fazla ilgi duymuyorum ama ses getiren filmleri olursa izliyorum.
      Bir kaç sene önce Jodhaa Akbar isimli bir filmlerini izlemiştim. Hiç unutmuyorum 3,5 saat sürmüştü. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön