16 Ağustos 2016 Salı

Bol Şans (2016)

Bol Şans (2016)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Gökhan Yılmaz'ın üstlendiği yerli yapım Bol Şans (2016) 19 Ağustos 2016 günü vizyona giriyor. 96 dakika süren Dram türündeki yerli yapımın görüntü yönetmenliğini Semih Yıldız yapıyor. Kırklareli Pehlivanköy'de çekimleri gerçekleştirilen filmin müziklerinde ise Serkan Balkan'ın imzası bulunuyor.
Bol Şans filminin oyuncu kadrosunda; Selim Gülgören (Deniz rolünde), Burçin Abdullah (Buse), Emir Benderlioğlu (Ümit), Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Semra Dinçer (Anne), Yusuf Çetin, Ahmet Baki Kurtuluş ve Onur Şirin yer alıyor.


Bol Şans (2016) Filminin Konusu:

Deniz İstanbul'da arkadaşının barında şarkıcılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Bu hayatından gayet memnundur. Babasının ölümünün ardından doğduğu köye gider. Cenaze işlerini hemen halledip dönmeyi planlamaktadır; ancak hesapları Buse ile karşılaşınca sekteye uğrar. Köydekiler babasının ölümünün arkasındaki kirli oyunları anlatınca köyde kalıp babasının işletmekte olduğu açık hava sinemasını almak ister. Bu durum onu köyün belalısı Ümit, onun arkasında görünmeyen yüz olarak duran belediye başkanıyla karşı karşıya getirir. Ümit'in de Buse'ye aşık olduğu öğrenildiğinde işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Deniz, Ümit ve Buse geri dönülmez bir yola girerler.

Bol Şans (2016) Semra Dinçer, Selim Gülgören

8 yorum:

  1. Emir Benderlioğlu'nu afişte görünce direk dikkatimi çekti çok sevdiğim bir oyuncudur.. Bu filmden hiç haberim yoktu yeni öğrendim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben, bu film sayesinde tanıdım Selim Gülgören'i. Bir iki şarkısını dinledim bu sayede. Büyük ihtimalle filmde de şarkı seslendirmistir. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Biraz sıradan mı ne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin konusunu okuyunca tek merak uyandıran unsur aşk üçgeninde yaşananların akıbeti galiba. Sürprizli bir son varmış gibi duruyor. Ama dediğine de içten içe katılıyorum Naz. :)

      Sil
  3. Tam da oğlumun doğum günün de vizyona giriyor =). Ne güzel =).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nice yıllar diliyorum Zehracığım. Önündeki hayatta oğlunun ŞANSI BOL olsun :))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Bol sans kelimeleri umut vaad ediyor değil mi?
      Filmin fragmanında kısa bir sahne gördüm, kumar oynaniyordu. Bir de at yarışı oynayanlar vardı. Ama filme adını veren bu faaliyetler değildir sanıyorum. İzeyip göreceğiz artik:) Teşekkür ederim :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön