14 Haziran 2016 Salı

Robinson Crusoe (2016)

Robinson Crusoe (2016)

Vincent Kesteloot ve Ben Stassen'in yönetmenliğini üstlendiği Robinson Crusoe (2016) isimli Animasyon 17 Haziran 2016 Cuma günü vizyona giriyor. Belçika, Fransa ortak yapımı olan 3D seçenekli Animasyon, komik maceralardan hoşlanan çocuklar için düşünülmüş. 90 dakika süren yapımın seslendirmelerini ise Yekta Kopan, Buğra Gülsoy, Sait Seçkin ve Ezel Kalkan yapıyor.


Robinson Crusoe (2016) Konusu:

Kâşif Robinson Crusoe, gemisi kayalıklarda batınca kendisini egzotik bir adanın sahilinde bulur. Kazadan köpeğini de kurtarmayı başaran Robinson aslında yalnız değildir. Bu cennet adada pek çok hayvan türü yaşamaktadır. İlk kez insanla karşılaşan ada yerlisi hayvanlar için Robinson, karada yürüyen bir deniz canavarı gibidir. Robinson kendine yeni bir ev yapıp hayat kurarken adanın sakinleriyle güzel ve eğlenceli bir dostluk kuracaktır. Ancak bu dostluk ortamı iki vahşi kedinin varlığı yüzünden tehlikeye girmek üzeredir. tt4731008

6 yorum:

  1. Seslendirmeler çok iyiymiş yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yekta Kopan ismi özellikle animasyonlarda çok tercih ediliyor. Çok başarılı buluyorum bende. Teşekkürler:)

      Sil
  2. Zülal peksevinmiştim animasyon denince , ama küçük çocuklar için demişsin ühühühüüüü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Robinson Crusoe filmini izlemeyi düşünüyorum. Fragmanını izledim, karakterler çok hoş olmuş. "Küçük" demedim ama Didemika üzülme, vazgeçme, izle bence :)))

      Sil
    2. içimdeki çocuk izlesin o zaman :) yuppi

      Sil
  3. Bizim çocuklara göre bu film. Ben zaten izliyorum onlarla mecburen :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön