13 Haziran 2016 Pazartesi

Lanetli Çocuk - The Boy (2016)

Lanetli Çocuk - The Boy (2016)

Yönetmenliğini William Brent Bell'in üstlendiği ve senaryosunu Stacey Menear'ın yazdığı Lanetli Çocuk - The Boy (2016) filmi 17 Haziran 2016 günü vizyona giriyor. ABD yapımı olan Korku, Gerilim türündeki film 97 dakika sürüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Lauren Cohan (Greta Evans), Rupert Evans (Malcolm), Jim Norton (Mr. Heelshire), Diana Hardcastle (Mrs. Heelshire), James Russell (Brahms Heelshire), Jett Klyne (Brahms (Child), Ben Robson (Cole) yer alıyorlar.

Lanetli Çocuk - The Boy (2016) Film Afişi

Yönetmen William Brent Bell Hakkında:

Yönetmen William Brent Bell, The Boy filminden önce çektiği 3 filmde hem yönetmenlik hem de senaryo yazarlığı yaptı. Tamamı Korku türünde olan filmleri, fikir vermesi açısından İmdb puanları ile birlikte aşağıya listeliyorum.
Ölüm Oyunu - Stay Alive /2006 / Korku / 5.0
İçimdeki Şeytan - The Devil İnside / 2012 / Korku / 4.2
Wer / 2013 / Korku / 5.9

Lanetli Çocuk - The Boy (2016) Filminin Konusu:

Greta Evans Amerikalı bir dadıdır. İngiltere'nin sessiz, sakin ve gözlerden uzak bir köyünde bulunan ve 8 yaşında olan erkek çocuğuna dadılık yapmayı kabul eder. Fakat garip bir durum söz konusudur. Bakması gereken çocuk gerçek boyutlardaki porselen bir bebektir. Bebeği gördüğünde ailenin bakıcı tutmasını komik bulur. Ancak karı-koca ciddidir. 20 sene önce ölen oğullarının acısı hala içlerindedir. Greta'ya kesinlikle uyması gereken yazılı talimatlar bırakırlar. Ne var ki Greta bu talimatlara uymaz. Ve oyuncak bebek, karşılaştığı en büyük kabus olur. tt3882082

8 yorum:

  1. Dağınık Anne'nin haftanın blogunda renkli mutfagı sizinle keşfettiğini söylemesi ne güzel olmuşki sizi tanıma fırsatım oldu, bende beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoşgeldiniz.:) Dağınık'ta sevgili Sinem'de tanıdığım için mutlu olduğum arkadaşlarım. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Ne değişik bir konu. Bana da porselen bebek verip bak deseler şaşırır kalırdım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna benzer teması olan bir oyun vardı Sevdicann, belli saatlerde beslemen şarkı söylemen gereken bir oyuncak yada bilgisayar oyunuydu. Filmi yazarken değil ama yorumunu okuyunca aklıma geldi. Filmdeki oyuncak biraz fenaymış ama :)

      Sil
    2. Nedense bu tarz filmler hep ilgimi çekmiştir teşekkürler

      Sil
  3. Bayağıdır korku filmi izlemiyorum bu filme şans vermek lazım :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön