23 Mayıs 2016 Pazartesi

Özel Ekip - Antigang (2015)

Özel Ekip - Antigang (2015)

Yönetmenliğini Benjamin Rocher üstlendiği Aksiyon, Dram türündeki Özel Ekip - Antigang (2015) filminin Mayıs 2016 ayında vizyona girmesi planlanıyor. Fransa yapımı film 90 dakika sürüyor. Müzikleri Laurent Perez imzalı filmin senaryosunu ise John Hodge ve Nick Love yazdı. İngiliz filmi The Sweeney (2012)'in yeniden çevrimi olan filmin senaryosunun Fransızca adaptasyonu ise François Loubeyre ve Tristan Schulmann tarafından yapıldı. Filmin bilinen diğer isimleri ise "Squad", "The Squad", "The Sweeney: Paris" şeklindedir.

Özel Ekip - Antigang (2015) Afiş

Özel Ekip - Antigang (2015) Oyuncuları : 

Jean Reno (Serge Buren), Alban Lenoir (Cartier), Caterina Murino (Margaux), Oumar Diaw (Manu), Jess Liaudin (Waked), Stefi Celma (Ricci), Sébastien Lalanne (Genoves), Thierry Neuvic (Becker), Jean-Toussaint Bernard (Boulez), Jakob Cedergren (Kasper), Jess Liaudin.

Özel Ekip - Antigang (2015) Sweeney Grubu

Özel Ekip - Antigang (2015) Filminin Konusu: 

Jean Reno'nun başrolde olduğu filmde, bir grup Fransız polisi, suç örgütlerini durdurmak için onlarla kendi yöntemleri ile savaşırlar... Serge Buren, özel hayatı karışık, sabırlı bir adamdır. Birlikte çalıştığı polis ekibi ile bir soyguna müdahale ederler. Paris sokaklarında gerçekleşen mücevher ve banka soygunlarında bırakılan işaretler Rus Kasper'in çetesini işaret etmektedir. İmdb Puanı : 5.7 İmdb Linki: tt4232610

Özel Ekip - Antigang (2015) Jean Reno, Caterina Murino

4 yorum:

  1. Jean Reno'yu görünce Leon'u izleyesim geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leon çok tatlı bir filmdi. İzlemeyen varsa tavsiye edelim değil mi?

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Filmde bir soygun sahnesi varmış. Antigang'ın iyi kısımlarından olduğu söyleniyor. İyi seyirler:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön