25 Mayıs 2016 Çarşamba

1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında (2016)

1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında (2016)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Cenk Çelik'in yaptığı Komedi filmi 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında (2016) 27 Mayıs 2016'da vizyona giriyor. Yapımcılığını Halil Kaya Özer'in yaptığı yerli film 90 dakika sürüyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Hüseyin Bilikli (Kürşat), Cenk Hakan Köksal (Emrah), Yunus Emre Tekin (Serkan), Esin Yıldız (Kezban), Ercan Zincir (Mahmut), Nazim Aziz (Esrarengiz Dayı), Necla Özay (Yaprak) ve Sinan Bengier yer alıyor.

Film daha önce interaktif dizi olarak "1 Kezban 1 Mahmut" ismiyle bir süre internette yayınlanmıştı. Bununla ilgili bilgi, yazının alt kısmına alıntılanmıştır.

1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında (2016) Konusu:

Mahmut ve Emrah, İstanbul'da öğrencilik hayatı yaşayan iki dosttur. Mahmut ve Kezban sevgilidirler. Kezban'ın ağabeyi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Mahmut'un tek çaresi Kezban'ı kaçırmaktır. Emrah ailesinin Mersin'deki yazlığını ayarlar ve sevgilisi Yaprak'ı da yanına alır. Hep birlikte Şahin marka arabalarıyla Mersin'e kaçarlar. Yazlıkta eğlenceli zaman geçiren gençlerin eğlencesi uzun sürmez.

1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında (2016) Esin Yıldız

Mahmut ve Emrah bir sabah sitenin sahilinde uyanırlar. Kızlar kaçırılmıştır. İki arkadaş kızların izini sürmeye başlar ve Adana'ya ulaşırlar. Adanalı Serkan'ın da ekibe katılmasıyla kızları kurtarmak için bir plan yapılır: Adana'nın farklı yerlerinden toplayacakları "özel" insanlardan oluşan bir ekip kurarak kızları tekrar kaçırmak! "Yetenekli" bir hacker, "çevik" bir karateci "Usta" bir şoför ve "silahlı" bir adam bulunur. "Kusursuz" bir plan, "uzman" bir ekip ve son dakika sürprizleri ile aksiyon ve komedi dolu bir maceraya atılırlar. İmdb Linki: tt3829722

1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında (2016) Sinan Bengier

"1 Kezban 1 Mahmut" Dizisi:

Metin, Wikipedia'dan alıntıdır;
1 Kezban 1 Mahmut 2013 yapımı Türkiye'nin ilk interaktif dizisidir. Başrollerini Esin Yıldız, Ercan Zincir, Cenk Hakan Köksal'ın paylaştığı dizi bölümlerini TV'de değil internette YouTube ve Delivizyon.com adresinden yayınlamıştır.
1 Kezban 1 Mahmut dizisi, 1 Mayıs 2013 tarihinde ilk bölümü ile piyasaya girdi. Komedi türünde bir dizi olan 1 Kezban 1 Mahmut, sadece internet üzerinden yayın yaparak hizmet vermektedir. İlk bölümü 25 dakika olan dizi, güncel esprileri ve eğlenceli konusu ile izleyenlerin beğenisini topladı. Cenk Çelik‘in yönetip yazdığı dizinin oyuncu kadrosu da bu sektörün genç isimlerinden oluşmaktadır.
Sezon sayısı, 2
Bölüm sayısı, 20
Bölüm süresi, 20 dakika

7 yorum:

  1. Filmi merak ettim Adanalı biri olarak;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyhan Nehri, Taşköprü, Sabancı Cami, bu saydığım mekanlar filme yansımış Billur Hanım. Adanalı gözüyle izlemek ilginç olur kanısındayım. Mesela ben İstanbul'da çekilen filmlerde tanıdık mekanlar görünce mutlu oluyorum. Teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Yetenekli bir hacker, Çevik bir karateci, Usta bir şoför, silahlı bir adam, kusursuz bir plan ve uzman bir ekip..:) Her şey tamam.. Eee olay da yakınlarımızda geçiyor, Adana'da.. Bu filmi izlememek olmaz..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı kadro dizi film çekmiş. Sinema filmi gündeme gelince haberim oldu. Vakit ayırıp youtube'tan göz atmak lazım aslında. :)

      Sil
  3. Film ismi konusunda çok yaratıcıyız yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film isimlerini kısa tutsunlar Naz, başka bir şey istemem.:)

      Sil
  4. Dizisini 2 sene önce izlerdim, filmi de mi çıkmış be :D

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön