20 Nisan 2016 Çarşamba

Babaların Babası (2016)

Babaların Babası (2016)

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer'in yaptığı senaryosunu Nuri Özgül ve Şenol Zencir'in birlikte yazdığı Babaların Babası (2016) filmi 22 Nisan 2016 günü gösterime giriyor. Komedi türündeki, 98 dakika süren filmin oyuncu kadrosunda Menderes Samancılar (Necdet), Ali Sürmeli (Mahmut), Ayhan Taş (Tarık), Burak Satıbol (Niyazi), Erdal Cindoruk (Harun), Burcu Binici (İnci), Ayşen Sezerel (Hülya), Ömer Gecü (Çökertme), İsmail Demirci (Berk), Abidin Yerebakan (Hamdi) yer alıyor.
Filmde balet ve baletin sevgilisi balerini canlandıran iki oyuncu İsmail Demirci ve Burcu Binici bir süre bale dersi aldı.

Babaların Babası (2016) Filminin Konusu:

İstanbul'da yeraltı dünyasının mafya babalığını yapan Nejdet Çetin, diğer mafya liderlerinin ondan habersiz işler yaptığını öğrenince onlara bir ders vermeyi planlar. Babaların Babası'nın hazırladığı sürpriz ise yıllardır herkesten sakladığı oğludur. Ancak konservatuar mezunu olan Berk balettir. Hiç bir şeyden haberi olmayan genç adamın en büyük hayali ise baş balet olmaktır.

Babaların Babası (2016) Ali Sürmeli, İsmail Demirci
Balerin kız arkadaşı ile birlikte mütevazi bir hayat süren Berk, babasının Zincirlikuyu Mezarlığı'nda silahlı saldırıya uğramasıyla kendini bir anda mafya babalarının hesaplaşması içinde bulur. İmdb Linki: tt5181736

Babaların Babası (2016) Burak Satıbol, Ayhan Taş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön