7 Nisan 2016 Perşembe

91.1 (2016)

91.1 (2016) 

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mustafa Haktanır'ın üstlendiği 91.1 (2016) filmi 8 Nisan 2016 günü sinemaseverlerle buluşuyor. Çekimleri Balıkesir ve İstanbul'da gerçekleştirilen Komedi, Dram türündeki film 110 dakika sürüyor.

91.1 (2016)  Afiş

91.1 (2016) Filminin Oyuncu Kadrosu: 

Ali Barkın, Güneş Sayın, Hakan Kurtaş, Mustafa Uzunyılmaz, Derya Alabora, Sadi Celil Cengiz, Ali Akdal, Mert Aydın, Cihat Süvarioğlu, Erkin Can Tanışan, Burat Temiz, Elvan Dişli, Hakan Bilgin, Sevil Akı, Bora Seçkin, Osman Sonant, Sermet Yeşil, Serkan Şenalp, Uğur Karabulut, Fatih Özkan, Burcu Cavrar, Cem Cücenoğlu, Eren Can Vurucu, Asil Büyüközçelik, Merve Er.

Sadi Celil Cengiz, Ali Barkın, Mustafa Uzunyılmaz, 91.1

91.1 (2016) Filminin Konusu: 

Mustafa ve arkadaşı Emre 12 yaşlarında iki arkadaştır. Hayalleri radyoda yayın yapmaktır. Emre'nin babası özel bir radyoda görüşme ayarlar. Emre işe alınır ancak Mustafa hayal kırıklığına uğrar. Bunu öğrenen Mustafa'nın babası üzülen oğlu için bir verici imal etmeyi kafasına koyar.
Alper, en yakın arkadaşı Soner ve yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Hazan ile üniversiteden arkadaştır. Alper ve Hazan'ın ilişkileri son zamanlarda epey yıpranmıştır. Onları harekete geçirecek şey ise bir tekerlekli sandalyedir!
Balıkesir'in başka bir yerinde yeni yetme üç arkadaş; Hakan, Barkın ve Serhat tatil beldesine gitme hayalleri kurmaktadır. Hakan babasının arabasını, Barkın da annesinin cüzdanını çalınca artık o yolculuk hayal olmaktan çıkar.
Bu üç farklı yaşamın hayallerini gerçekleştirmek için 1 milyar liraya ihtiyacı vardır. İlginç bir şekilde hikayelerin yolları kesişir.
İmdb Linki: tt5599826

2 yorum:

  1. güzele benziyor. yarın (bugün) tekrar uğrayacağım biraz dolaşıp film notları alacağım son aldıklarımın hepsini izledim:)saat baya bir geç olmuş. sevgiler.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön