20 Şubat 2016 Cumartesi

Osman Pazarlama (2016)

OSMAN PAZARLAMA (2016)

Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın yaptığı Komedi türündeki Osman Pazarlama 2016 filminin senaryosunu ise Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar birlikte yazdı. 117 dakika süren yerli yapımda Şahan Gökbakar (Osman Şaşmaz), Selim Akgül (Erkan), Şükran Çağman (Adile), Tahsin Yıldırım (Rıza), Feriştah Senem Yıldırım (Songül), Demet Akalın önemli rolleri paylaştı. 


Sinema izleyicisi, Şahan Gökbakar’ı dördüncüsü 2014 yılında çekilen Komedi türündeki Recep İvedik serisinden tanıyor. Osman Pazarlama filminde Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisinde olduğu gibi yine senarist ve oyuncu olarak görev alıyor.


Osman Pazarlama (2016) Filminin Konusu:

Osman sevdiği kızla evlenebilmek için hem başarılı hem de zengin olmayı hedeflemektedir. Sevdiği kızın babasına kendini ancak bu şekilde ispat edecek ve evlilik için ikna edebilecektir. Bir yandan Uzakdoğu’dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken diğer taraftan da kendi tasarlayıp ürettiği ürünleri tanıtıp piyasada kendine yer açmaya çalışmaktadır. Ancak tasarladığı ürünlerin garip hatta komik oluşu yatırımcının ilgisini çekmez. Osman’a bu süreçte en büyük desteği Erkan ve Songül sağlayacaktır.
İmdb Puanı:  -   İmdb Nosu: tt5427032 
***
19 Şubat 2016 günü Osman Pazarlama (2016) filmi ile birlikte vizyona girecek filmler listesindeki diğer 3 film ise şöyle:

17 yorum:

  1. Şahan Gökbakar'ın kendisine has bir izleyici kitlesi var. Her ne kadar ben pek tercih etmesem de insanların onun filmleri ile eğlendiğini görebiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok doğru bir tespit, buyuk bir hayran kitlesi var. Osman Pazarlama filminde de kesinlikle yalnız kalmaz. İddialı konuşmayayım ama belki ikincisini bile çekerler... Sevgiler :)

      Sil
  2. İçinde Şahan olan hiçbir şey sempatik gelmiyor bana :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep İvedik filmlerinin keçili olanına gitmiştik. Sanırım 4.sü idi. Film boyunca dışarıda olsaydım ne yapıyor olurdum diye düşündüğümü hatırlıyorum...

      Sil
  3. Gülmeye ihtiyacimiz var. Aslında filmin konusu da tam Türkiye gündemine uygun.

    YanıtlaSil
  4. ayy bu filmi merak ediyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel anlatmışsın eline sağlık :) Ben de görüp merak etmiştim.
    Recep İvedik gibi değildir umarım :) Bir de okurken acaba "Neredesin Firuze"ye benziyor mu demeden geçemedim?
    Sen izledin mi Zülal?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi izlemedim Dağınık. Medyaya dağıtılan açıklamayı yazdım. 'Neredesin Firuze' filmine para kazanmak ve bir an önce zengin olmayı istemek açısından benziyor.
      Bu arada 'Ya Evde Yoksan' şarkısı çok ama çok sevdiğim bir şarkıdır :) Haluk Bilginer ve Özcan Deniz birlikte seslendirmişlerdir.

      Sil
    2. Haluk Bilginer konuşsa yeter değil mi Zülal :) Ben de çok severim ve ne dinledim o şarkıyı!

      Sil
  6. Bu arada geçen gün yazacaktım unuttum sitenin adresini mi değiştirdin yoksa hep böyleydi de leyla ben yeni mi gördüm :)

    YanıtlaSil
  7. Şahan'ın filmlerini seviyorum, buna gidilir :)

    YanıtlaSil
  8. Gidip gülmek lazım :)

    YanıtlaSil
  9. Sizin film önerilerinizi beğeniyorum her zaman ama bu adamı ve filmlerini sevemedim gitti. Beni şaşırtan, büyük bir hayran kitlesi var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Billur hanım, Çuma günleri vizyona girecek olan her filmi yazmaya çalışıyorum... Şu anda bildiğim kadarıyla 700 bin rakamını geçti filmin izleyici sayısı. Hayran kitlesi hakikaten büyük...

      Sil
  10. ayy izlemedim ben
    güzel diil diyolar
    bewlki giderim hehehe

    ters düzü ben de okudu myorumladım senin yorumlarını da merak eiyorum okıudun mu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Deniz, Mert'in Ters Düz isimli kitabına henüz başlamadım. Okuyunca yorumlarımı paylaşacağım. Sevgiler.

      Sil
  11. Sadece gülmek için gidilebilir belki..

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön