5 Eylül 2016 Pazartesi

Skiptrace (2016)

Tozol (2016)

Renny Harlin'in yönettiği Komedi, Aksiyon türündeki Skiptrace (2016) filmi 2 Eylül 2016 tarihinde vizyona giriyor. Jay Longino ve BenDavid Grabinski ikilisinin senaryosunu yazdığı Çin, ABD ve Hong Kong ortak yapımı film 107 dakika sürüyor. Türkiye'de Tozol (2016) ismiyle gösterilecek olan filmin önemli rollerinde Jackie Chan (Bennie Chan rolünde), Johnny Knoxville (Connor Watts), Bingbing Fan (Samatha Bai), Eric Tsang (Yung) ve Eve Torres (Dasha) yer alıyorlar.

Tozol - Skiptrace (2016) Konusu:

Bennie Chan, Hong Kong'lu bir dedektiftir. Ortağını geçmişte öldürmüş olan mafya patronu Victor Wong'u köşeye sıkıştırmak için yıllardır fırsat yakalamaya çalışmaktadır. Bir yandan da ortağının kızına göz kulak olmaktadır. Chan'in yeğeni olan Bai Shu'nun başı Wong'un mafyası ile belaya girer. Chan'in ona yardım edebilmesinin anahtarı ise Wong'un işlediği bir cinayete tanık olan Amerikalı kumarbaz Connor Watts'ın elindedir.

Biraraya gelen ve birbirinin zıttı karakterlere sahip olan karakterlerimiz birlikte Moğolistan'dan Çin'e, Makau'ya ve Hong Kong'a uzanan eğlenceli bir maceraya atılırlar. tt2238032

Skiptrace (2016), Jackie Chan ve Johnny Knoxville

4 yorum:

  1. Adamımız çok yaşlanmış:)

    YanıtlaSil
  2. Karate filmlerini sevmem ama Sırf Jackie chan var diye bu filmi izlerim. Adam bildiğin efsane ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle efsane. Istanbul'da bile film çekti, sevilmez mi:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön