4 Eylül 2016 Pazar

Ben-Hur (2016)

Ben-Hur (2016)

Yönetmenliğini Timur Bekmambetov'un yaptığı Ben-Hur (2016) filmi 9 Eylül 2016 günü vizyona giriyor. Aksiyon, Macera, Dram türündeki ABD yapımı film 125 dakika sürüyor. Lew Wallace'ın yazdığı Ben-Hur: A Tale of the Christ isimli romandan sinemaya uyarlanan filmin senaryosunu Keith R. Clarke ve John Ridley yazdı.
Ben-Hur (2016) filminin önemli rollerini Jack Huston (Judah Ben-Hurr rolünde), Toby Kebbell (Messala Severus), Rodrigo Santoro (Jesus), Nazanin Boniadi (Esther), Ayelet Zurer (Naomi Ben-Hur), Johan Philip Asbæk (Pontius Pilate), Sofia Black-D'Elia (Tirzah Ben-Hur), Morgan Freeman (Ilderim), Haluk Bilginer (Simonides) paylaştılar.

Ben-Hur (2016) Konusu: 

Ben-Hur Kudüs'te varlıklı bir tüccardır. Kardeşi Messala uzun yıllar sonra Roma'dan Kudüs’e döner. Messala, Roma ordusunun komutanıdır. Ben-Hur, Yahudilerin özgürlüğü için mücadele etmektedir. Messala ise ondan Romalılar hakkında kötü konuşan Yahudileri ihbar etmesini ister. Ben-Hur kabul etmez. Messala, kardeşini kürek mahkumu olarak sürgüne gönderir. Aradan geçen 5 yıl sonunda bir deniz kazası sayesinde kurtulan Ben-Hur, intikam almak için vatanına döner ve Messala'ın peşine düşer. tt2638144


 Aktör Haluk Bilginer'i Ben-Hur filminde 'Simonides' rolünde izleyeceğiz.

5 yorum:

  1. Yıllar önceki filmini tv de izlemiştim, çok beğenmiştim. Unutulmaz bir filmdi. Hele çatıdan düşen bir kiremit nelere sebep oldu hala hatırlarım. Bu da eminim çok güzeldir.

    YanıtlaSil
  2. Film eminim güzeldir ama eski kült filmlerin yenilerinin çekilmesini nedense sevemiyorum. Film endüstrisi de temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp eskileri getiriyor artık hep.

    YanıtlaSil
  3. Burada da sürekli reklami yapiliyor maalesef benim tarzim degil.

    YanıtlaSil
  4. haluk bilginer çok yakışıyor böyle filmlere :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön