29 Eylül 2016 Perşembe

Blair Cadısı - Blair Witch (2016)

Blair Cadısı - Blair Witch (2016)

Adam Wingard'ın yönetmenliğini üstlendiği Korku, Gerilim türündeki Blair Cadısı - Blair Witch (2016) 23 Eylül 2016 tarihinde vizyona girdi. Senaryosunu Simon Barrett'ın yazdığı, görüntü yönetmenliğini Robby Baumgartner'in yaptığı ABD yapımı film 89 dakika sürüyor.
Blair Cadısı (2016) filminin rollerini James Allen McCune (James rolünde), Brandon Scott (Peter), Corbin Reid (Ashley), Callie Hernandez (Lisa Arlington), Valorie Curry (Talia) ve Wes Robinson (Lane) paylaştı.


Blair Cadısı - Blair Witch (2016) Konusu:

20 yıl önce Maryland'deki Karanlık Orman'da James'in kardeşi ve iki arkadaşı sırra kadem basmıştır. James, arkadaşları Peter, Ashley ve film öğrencisi Lisa, kameraları ile Blair Cadısı Efsanesi'nin peşinden giden kayıpların gizemini çözmeye karar verirler. Rehberleri eşliğinde karanlık ve karışık ormanda güzel başlayan yolculukları gecenin çökmesiyle korkutucu bir hal alır. Bunun başlıca sebebi ormandaki şeytani varlıklardır. tt1540011

Blair Cadısı (2016) Oyuncuları; Wes Robinson, Brandon Scott, Corbin Reid, James Allen McCune ve Callie Hernandez

Blair Cadısı filmi devam filmi niteliği taşıyor. 1999 yapımı olan Blair Cadısı (The Blair Witch Project) tt0185937, Türkiye'de 1 Ekim 1999 tarihinde sinemalarda gösterilmişti.

2 yorum:

  1. Şu çok abartılan da seyrettikten sonra korku filmi ne zaman başlayacak dedirten film mi? Gitmiştik. Bittiğinde film yarım kaldı hissine kapılmıştım. Korku filan da duyulacak bir film gibi değildi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blair Cadısı filminin 'izleyen yorumlarını' okumuştum. Herkes aynı fikirde anladığım kadarıyla. Özellikle sonlara doğru iyice kopuluyormuş filmden. İlkinin havası yokmuş...
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön