16 Mayıs 2016 Pazartesi

X-Men: Apocalypse (2016)

X-Men: Apocalypse (2016) 

Yönetmenliğini Bryan Singer'in yaptığı ABD yapımı olan X-Men: Apocalypse (2016) filmi 19 Mayıs 2016 günü vizyona girecek. Michael Dougherty, Dan Harris ve Simon Kinberg üçlüsünün senaryosunu yazdığı film, Aksiyon, Macera ve Fantastik türlerinde. Müzikleri John Ottman imzalı olan film 144 dakika sürüyor.
Oyuncular ve üstlendikleri roller; James McAvoy (Prof. Charles Xavier), Michael Fassbender (Erik Lensherr / Magneto), Sophie Turner (Jean Grey), Jennifer Lawrence (Raven / Mystique), Olivia Munn (Betsy Braddock / Psylocke), Oscar Isaac (En Sabah Nur / Apocalypse), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast), Evan Peters (Peter / Quicksilver), Hugh Jackman (Logan / Wolverine), Tye Sheridan (Scott Summers / Cyclops), Monique Ganderton (Death), Alexandra Shipp (Ororo Munroe / Storm), Kodi Smit-McPhee (Kurt Wagner / Nightcrawler)

X-Men: Apocalypse (2016) Konusu:

En Sabah Nur eski Mısır'da doğmuş, daha bebekken kabilesi Akkaba tarafından çölde ölüme terk edilmiştir. Haydutlar onu bulup büyütmüş, ancak sahip olduğu özellikler yeni yoldaşlarını korkuttuğu için firavunun askerlerine yakalatmışlar ve bu da onun derin bir zindana atılmasına sebep olmuştur. En Sabah Nur yani Apocalypse binlerce yıllık uykusundan uyanıp bu kötü dünyaya döndüğünde gördükleri hoşuna gitmemiş ve insan ırkını yok edip yeni bir dünya düzeni kurmayı amaçlamıştır.


İlk mutant olan ve zamanla birçok mutantın gücünü kendinde toplayan Apocalypse, amacını gerçekleştirmek için aralarında Magneto’nun da bulunduğu bir takım toplamaya başlar. Onları yenmenin yolunu arayan Profesör X ve Raven'in önderlik ettiği genç mutantlar bir araya gelirler. Ancak ilk mutant çok güçlüdür.  İmdb Linki: tt3385516

4 yorum:

  1. Normalde izlediğim tarzda bir film değil ama merak ettim bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birbirleri ile çarpıştıkları sahneler hariç diğer kısımlarını seviyorum bu tip filmlerin. Bir de Wolvorine ve Raven karakterlerini sıcak buluyorum Dilek :) Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  2. Heyecanla bekliyorum bu filmi :) Marvel deyince akan sular duruyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cümlelerden sinemaya gitme planları seziyorum Blana K. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön