16 Mart 2016 Çarşamba

Olaylar Olaylar (2016)

OLAYLAR OLAYLAR (2016)

18 Mart 2016 günü vizyona giren Komedi türündeki yapımı Osman Taşçı yönetti. 104 dakika süren Olaylar Olaylar (2016) filminin senaryosunu Sadi Celil Cengiz yazdı.



Yerli yapımın oyuncu kadrosunda ise; Sadi Celil Cengiz(Haldun), Fırat Tanış (Mafya babası), Burak Kut (Ağabey), Burak Satıbol (Enişte), Yakup Yavru, Ceren Moray, Zeynep Kankonde ve Tuğçe Kurşunoğlu, Sadık Gürbüz, Enes Atis, Ceren Moray,Mehmet Emin Önal bulunuyor.

Olaylar Olaylar 2016 Filminin Konusu:

Haldun, İstanbul'da ilahi klipleri çeken bir yönetmendir. Tutucu klip oyuncusunun kadınlarla birlikte eğlenirken görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra işleri batınca kız arkadaşını bırakarak ablasının ve eniştesinin yanına, Samsun'a kaçar. 



Samsun, Çarşamba'da bir tesadüf sonucu yerel bir kanalın başına geçen Haldun, mafya babası olan kanal sahibi ve uzatmalı sevgilisinin arasında kalır. Orada sorunlardan uzaklaşacağını sanırken büyük bir yanılgıya düşmüştür. Hatta küçük yeğeni bile ona sorun olur. Kahramanımız yöre halkıyla nasıl geçinecektir? Orta bir yol bulabilecek midir?
İmdb Puanı:  -  İmdb Linki: tt5521666


Haldun, duran araca çarpınca, arabanın farını kırar!
Haldun ve yeğeni Cengizhan

6 yorum:

  1. Burak Kut'u bir dizide izlemiştim. Bir de sinema filminde görmek iyi olabilir. Sadi Celil Cengiz'in oyunculuğu da gittikçe daha çok dikkat çekiyor.. Ekibe başarılar diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Burak Kut'un Olaylar Olaylar filmindeki rolünün süresini bilmiyorum. Ama umarım sevenleri için uzun tutulmuştur. Fragman güzeldi. Başarılı olurlar inşallah. Teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Sadi Celil Cengiz ve Fırat Tanış biraradaysa bunu izlemem lazım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmle birlikte Çarşambayı'da çok ediyorum Dilek :)

      Sil
  4. Komedi türü filmleri cok severim izlemeye değer diye düşünüyorum. Sizin tanitiminizlada merak ettim doğrusu en yakin zamanda izlemek isterim😊 ellerinize saglik. selam ve sevgilerimle😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Beyhan Hanım,:) Kadrosu nedeniyle ilgi çektiğini tahmin ettiğim filmi henüz izleyemedim. Umarım izleyenlerinin seveceği bir film olmustur. Teşekkür ediyorum. Selamlar, sevgiler diliyorum.:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön