14 Mart 2024 Perşembe

Neandria Filmi

Neandria (2023)

Reha Erdem'in yazıp yönettiği Dram türündeki Neandria filmi Başka Sinema dağıtımıyla izleyici ile buluşuyor. Film adını, tarihi Milattan Önce 6. yüzyıla dayanan Çanakkale'de bulunan Helenistik kent Neandria'dan alıyor.

Neandria Filmi Poster

Neandria (2023) Konusu:

NEANDRİA, geçmişin izleri hayli silinmiş antik bir şehrin yıkıntılarının hemen altında, yoksul bir Ege köyünde geçiyor. Köyde hayat, dünyanın gerisinde yaşanandan hiç de farklı değil: Kıskançlık, hırs ve korku, burada da ele geçirmiş insanları. Yarışma, avlanma ve kazanma hırsının hasta ettiği bu insanların arasında bir tek, 18 yaşındaki Suna, yaşamaya dair can alıcı soruları sormaya cesaret edecektir. İyi ya da kötü olanı kim bilebilir ki? Ve, yolun nasıl yürüneceğini kim bize söyleyebilir?

Neandria Filmi 
Vizyon Tarihi: 15 Mart 2024

Yönetmen-Senaryo-Kurgu: Reha Erdem / Görüntü Yönetmeni: Florent Herry / Müzik: Alican Çamcı / Dağıtımcı: Başka Sinema / Şirket: Atlantik Film / Türkiye / 2023 / Süre: 90 dakika / Dram / Derecelendirme: 13+

Oyuncu Kadrosu:

Deniz İlhan, İzzy İsmail, Ahmet Rıfat Şungar, Bülent Emin Yarar, İnci Nur Daşdemir, Nihal Yalçın, Nur Fettahoğlu, Serkan Keskin, Gizem Katmer, Ayşegül Kopartan,Tanıl Bora, Cihan Özdeniz, Cem Baza, Emre Melemez, Caner Yılmaz

2 yorum:

  1. Konusu ilginç, fragmanı izledim da o köy havasını hissedemedim pek. Değişik şeyler oluyor da anlamadım ne döndüğünü. :) Tanıtım için teşekkürler canım. :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön