1 Mart 2024 Cuma

Derin Tehlike - Beneath the Surface

Derin Tehlike - Beneath the Surface

Derin Tehlike Beneath the Surface, köpek balığı saldırısının ardından yaşananlarla baş etmeye çalışan genç bir kadını konu alan 2022 yapımı İngiliz Gizem, Gerilim filmi. Scott Chambers ve Becca Hirani'nin yönettiği filmin senaryosunu ise Paul W. Franklin yazdı. CJ ENM dağıtımıyla 1 Mart 2024 günü sinemalara gelen film Türkçe dublajlı olarak izlenebilecek.

Derin Tehlike - Beneath the Surface (2022) Poster

Derin Tehlike - Beneath the Surface (2022) Konusu:

Babasının ve kız kardeşinin öldüğü köpek balığı saldırısından sağ kurtulan Lexy'nin hayatı, yaşayan bir kabusa dönüşür. Ancak bir danışmanın yardımıyla, akıldan çıkmayan geçmişe dönüşlerin derinliklerine iner ve o kader gecesinde olanlarla ilgili gerçeği yavaş yavaş ortaya çıkarır.

Vizyon Tarihi: 1 Mart 2024

Diğer Adı: Beneath the Surface / Yönetmen: Scott Chambers, Becca Hirani / Senaryo:Paul W. Franklin / Görüntü Yönetmeni: Dominic Ellis / Müzik: Josh Reichental / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: Wediacorp / Birleşik Krallık / 2022 / Süre: 93' / Korku Gerilim Gizem / Derecelendirme: 16+ ⚥

Oyuncu Kadrosu:
Georgie Banks (Lexy McKenna rolünde)
Stephanie Lodge (Vicky)
Matthew Marcelis (Isaac)
Nicola Wright (Dr. Fran)
Jamie Robertson (Bill)
Beatrice Fletcher (Amy)

4 yorum:

  1. ah denizaltı ve köpek balığı filmleri bayılırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraf yükleyemedim deep, bir sorun var. Sadece ben mi yaşıyorum bu problemi bilemedim... Jaws çocukluk yıllarımın travmasıdır, filmin konusu fena değil gibi :)

      Sil
  2. oscar adayı 4 tane daha izledim. el conde ile the color purple, bu ikisini ortalama buldum, american fiction ve anatomy of a fall, bu ikisini çok iyi buldum :) şimdilik henüz 5 filmi bulamadım daha nette :) kaptan benim/a perfect day/holdovers/zone of interest/maydecember :) son yazımda da hoş filmler vaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. American Fiction'u söylemiştin, telden izledim ve beğendim. Holdovers'te hoşuma gidenler arasında oldu. Io Capitano da izlemiştim. Diğerleri yok bende. A Perfect Day'i merak ediyorum deep. Teşekkür ediyorum 😊

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön