1 Şubat 2024 Perşembe

Argylle: Gizli Casus - Argylle

Argylle: Gizli Casus - Argylle

Kingsman serisinin yapımcı ve yönetmeni olan Matthew Vaughn'ın yönettiği fantastik casusluk gerilimi Argylle: Gizli Casus - Argylle, yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kadrodaki Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, John Cena, Samuel L. Jackson, Ariana DeBose ve Sam Rockwell bu isimlerden bazıları. Filmin diğer bir kahramanı da Alfie adında bir kedi. Alfie, süper model Claudia Vaughn'un gerçek hayattaki kedisi Chip tarafından canlandırılıyor.

Apple filmi olan Argylle'nin afişinde "Casus ne kadar iyiyse, yalan da o kadar büyük olur." açıklaması bulunuyor. Sakin yaşayan ve çok satan casusluk romanları serisinin münzevi yazarı Elly'nin merkezinde olduğu filmde, Elly'nin yazdığı kitabın kahramanı ajan Argylle ete kemiğe bürünüyor. Bu da hareketli ve gerilim dolu günlerin başlangıcı oluyor.

Argylle: Gizli Casus - Argylle (2024) Afiş

Argylle: Gizli Casus - Argylle (2024) Konusu:

Çok satan casusluk romanları serisinin münzevi yazarı Elly Conway'in mutluluktan anladığı bilgisayarında çalışmak ve kedisiyle birlikte vakit geçirmektir. Fakat Elly'nin gizli ajan Argylle'ı ve onun küresel bir casus örgütünü çözme görevini konu alan kurgusal kitaplarındaki olaylar, gerçek hayattaki bir casus örgütünün gizli eylemlerini yansıtmaya başladığında, evdeki sessiz akşamlar geçmişte kalır. Kediye alerjisi olan casus Aiden'ın eşlik ettiği Elly, kitabındaki kurgusal dünya ile gerçek dünya arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başladıkça peşindeki katillerden bir adım önde olmak için dünyanın bir ucundan diğerine koşturur.

Vizyon Tarihi: 2 Şubat 2024

Diğer Adı: Argylle / Yönetmen: Matthew Vaughn / Senaryo:Jason Fuchs / Görüntü Yönetmeni: George Richmond / Müzik: Lorne Balfe / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD, İngiltere / 2024 / Süre: 135 dakika / Gerilim, Aksiyon / Derecelendirme: 10+ 13A

Oyuncu Kadrosu:
Henry Cavill (Argylle)
Bryce Dallas Howard (Yazar Elly)
Sam Rockwell (Casus Aiden)
Samuel L. Jackson
Bryan Cranston
Ariana DeBose (Keira)
Catherine O'Hara
John Cena (Wyatt)
Dua Lipa (Lagrange)
Sofia Boutella

5 yorum:

  1. eğlencelidir herhaldesi :)

    YanıtlaSil
  2. Konusu çok iyi, merak uyandırıcı. Kurgu ve gerçek dünya karışırsa ortaya ne çıkar? 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmana bakılırsa sıkı bir film. Aksiyon, Komedi sevenler beğenir diye düşünüyorum ama gerilim yazmışlar tür kısmına. Kingsman benzeri bir yapım sanıyorum. Süresi de iki saatin üzerinde. Kurgu ve gerçek karışınca da yazarın annesi kızını uyuşturucu kullanmakla itham etti 🤣

      Sil
  3. Benim açımdan seyredilesi bir film gibi görünüyor. Umarım izleme fırsatı bulurum. :)
    Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön