23 Ocak 2024 Salı

Haydi Tut Elimi (2024)

Haydi Tut Elimi (2024)

BKM'nin yapımcısı olduğu ve yönetmenliğini Tuğçe Soysop'ün üstlendiği Haydi Tut Elimi (2024), dans tutkunu iki genç yeteneği; İpek ve Kaan'ı takip ediyor. Kimi zaman hüzün, kimi zaman da kahkaha dolu anlar yaşayacak olan çocuklar / gençler, macera dolu bu yolculukta; aile bağları ve arkadaşlık ilişkilerine ayna tutacak. Filmin ekibi televizyonda yayınlanan Güldüy Güldüy Show Çocuk programındaki oyunculardan oluşuyor.

Haydi Tut Elimi (2024) Afiş

Haydi Tut Elimi (2024) Konusu:

Dans tutkunu iki genç yetenek İpek ve Kaan, New York'ta bulunan dans okulunda 3 ay sürecek olan eğitim için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikâyesini” bulmaktan geçer. Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar.

Vizyon Tarihi: 26 Ocak 2024

Yönetmen: Tuğçe Soysop / Senaryo: Uğur Güvercin, Cihan Deniz, Pelin Serin, Onur Ümit, Ali Ateş / Görüntü Yönetmeni: Gürol Beşer / Müzik: Doğa Ebrişim / Dağıtımcı: A90 Pictures / Yapım: BKM / Türkiye / 2024 / Süre: / Derecelendirme:

Oyuncu Kadrosu:

Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez, Zeynep Erdoğan, Çınar Karçkay, Ada Demirer, Ezo Sunal, Sevinç Erbulak, Alp Kırşan, Tuğçe Karabayır, Doğan Akdoğan

Coşkun Demir, Erhan Yazıcıoğlu ve Işıl Yücesoy

4 yorum:

  1. Keyifli bir filme benziyor, ailece izlenebilir. :)

    YanıtlaSil
  2. Çerezlik bir filme benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, bu filmde en çok ilgimi çeken kadrodaki bir isim oldu. Coşkun Demir'i ne zamandır görmüyordum

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön