1 Şubat 2023 Çarşamba

Mummies (Mumyalar) Animasyon Filmi

MUMMIES (2023)

İspanyol yönetmen Juan Jesús García Galocha’nun yönettiği müzikli macera Mummies (Mumyalar) Animasyon filmi, üç mumyanın çalınan kraliyet yüzüğünü aramak için İngiltere'ye gidişlerini anlatıyor. ABD yapımı filmde yeraltında mumya şehrinde yaşayan araba yarışçısı Thut ve şarkıcı olmak isteyen Prenses Nefer İmparatorluk emri ile evlenmeleri zorunlu kılındığında istemeye istemeye bu emri kabul ederler. Ancak Firavun tarafından Thut'a teslim edilen yüzük çalınınca onu bulmak için Thut ve Nefer yeryüzüne, yaşayanların dünyasına doğru bir maceraya çıkar.

Prenses Nefer'in şarkı söyleme merakı Mummies'i izleyecek olanlara bir zamanlar çok popüler olan The Bangles'ın söylediği Walk Like an Egyptian şarkısını dinleme şansı şansı sunuyor. Warner Bros. Türkiye dağıtımıyla 3 Şubat 2023 günü Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek olan Animasyon 89 dakika sürüyor.

Mummies (Mumyalar) Animasyon Filmi

Mummies (2023) Konusu:

Mısır’da, yeryüzünün derinliklerinde 3000 yıllık bir mumya şehri vardır. İmparatorluk emri ile Prenses Nefer, Thut ile evlenmek zorundadır. Prenses Nefer özgürlüğüne düşkün, Thut ise bağlılığa alerjisi olduğundan ikisi de aslında evlenmek istemezler. Tanrıların istekleriyse kaçınılmazdır ve Thut, sadece yedi gün içinde Nefer ile evlenmek zorunda kalacak ve düğüne Firavun’un kendisine verdiği kadim yüzüğü getirecektir. Ancak yüzük hırslı arkeolog Lord Carnaby tarafından çalınınca Thut, Nefer ve bir mumya arkadaşları yüzüğü aramak için günümüz Londra'sına doğru yolculuk yaparlar.

Vizyon Tarihi: 3 Şubat 2023

Yönetmen: Juan Jesús García Galocha / Senaryo: Jordi Gasull, Javier López Barreira / Müzik: Fernando Velázquez / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / Stüdyo: Warner Bros. / ABD / 2023 / Süre: 89 dakika / Animasyon / tt23177868 / Genel İzleyici Kitlesi

5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Filmin derecelendirmesi henüz belli olmadı ama büyüklere de hitap ediyor gibi. Şans veririz :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. izlenir tabiiii :) walk like an ecipşın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walk like an Egyptian'ı eskiden dinlemelere doyamazdık, güzel bir anımsatma oldu. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön