5 Şubat 2023 Pazar

İyi Adamın 10 Günü (2023) Netflix

İYİ ADAMIN 10 GÜNÜ

Nejat İşler'in başrolünü canlandırdığı Gerilim, Dram türlerindeki İyi Adamın 10 Günü (2023) Netflix filmi 10 Şubat 2023 günü platformda gösterilmeye başlayacak. Mehmet Eroğlu'nun yazdığı "İyi Adamın On Günü" kitabından sinemaya uyarlanan ve üçlemenin ilki olan film, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet arayan ve iyi bir adam olan Sadık'ı takip ediyor.

Uluç Bayraktar'ın yönettiği, senaryosunu Mehmet Eroğlu ve Damla Serim'in kaleme aldığı, Ay Yapım'ın yapımcı olduğu İyi Adamın On Günü filminde diğer rollerde Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, İlayda Alişan, Erdal Yıldız ve İlayda Akdoğan'ı izleyeceğiz.

İyi Adamın 10 Günü 2023 Netflix

Mehmet Eroğlu'nun yazdığı kitabın tanıtımında yer alanlar film hakkında daha detaylı bilgi verecektir; "Dört kadın ve bir adam. Kadınlardan en alımlısı ona ihanet etti; en zengini ondan çetrefil bir bilmece çözmesini istedi; en kurnazı labirentten çıkışı gösterdi; en seveceni ise hayatını hiç olmadığı kadar güzelleştirdi… On günde olup biten bir muamma… Kayıp bir meleğin peşine düşen herkesçe “iyi bir adam” olarak bilinen eski avukat Sadık’ın hafiyelik ve hayatındaki kadınlarla yüzleşme hikâyesi…"

İyi Adamın 10 Günü, Konusu:

İyi bir adam olarak bilinen Sadık, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet ararken iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır.

Fragman süre 1 : 41

Netflix Gösterim Tarihi: 10 Şubat 2023

Yönetmen: Uluç Bayraktar / Senaryo: Mehmet Eroğlu, Damla Serim / Görüntü Yönetmeni: - / Müzik: Marios Takoushis / NETFLIX / Yapım: Ay Yapım / Türkiye / 2023 / Süre: 124 dakika / tt23334464 / Gerilim, Suç, Dram, Gizem / PG:?

Oyuncu Kadrosu:
Nejat İşler (Sadık)
Nur Fettahoğlu
Şenay Gürler
İlayda Alişan
İlayda Akdoğan
Erdal Yıldız
Ata Artman
Esra Ronabar
Barış Falay
Yurdaer Okur
Rıza Kocaoğlu
Kadir Çermik

7 yorum:

  1. Fragmandan pek bir şey anlaşılmıyor gibi. :) Bir de adamın kendinden çok küçük kızlarla oynaması hoş gelmedi gözüme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana snopsis olsun fragman olsun açıklayıcı gelmeyince kitabın konusunu yazıya ekledim :) Yaş konusunu açınca merak edip baktım 50 yaşındaymış Nejat İşler.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bir tık merak ettim aslında ama bilemedim de. 🤭

    YanıtlaSil
  3. Kitaptan haberim yoktu ama kadro cok iyi

    YanıtlaSil
  4. eroğlu nu çok severim izlerim herhaldesi :)

    YanıtlaSil
  5. Filmi görmüştüm ve merak ettim.Detaylı anlatım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Kitabı hiç duymamıştım. Önce kitabı okumak isterim

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön