7 Ocak 2023 Cumartesi

Megan (2022)

M3GAN

Korku, Gerilim filmlerin dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan James Van ve Jason Blum'un yapımcısı oldukları Megan (2022) filmi, bir oyuncaktan fazlası olan yapay zeka mucizesi robot arkadaş Megan'ı konu ediyor. Yönetmenliğini Gerard Johnstone'nın üstlendiği Korku, Gerilim türlerindeki filmde bir oyuncak şirketinin robotikçisi olan Gemma, tasarladığı oyuncak Megan prototipini yetim kalan yeğeniyle arkadaş olması için programlayınca tahminlerinin dışında olaylar gelişmeye başlıyor.

Megan (2022) Poster

M3GAN, 102 dakika sürüyor ve UIP Türkiye dağıtımıyla 13 Ocak 2023 günü vizyona giriyor.

Megan - M3GAN (2022) Konusu:

Megan, bir yapay zekâ mucizesi, bir çocuğun en iyi dostu ve bir ebeveynin en büyük yardımcısı olmak üzere programlanmış gerçeğe çok benzeyen oyuncak bebektir. Oyuncak şirketinin zeki robotikçisi Gemma tarafından tasarlanan Megan, bağlandığı çocuğun dostu, koruyucusu ve oyun arkadaşı olurken dinleyebilir, izleyebilir ve öğrenebilir. 

Gemma, sekiz yaşında olan ve bir anda yetim kalan yeğeni Cady’nin bakımını üstlendiğinde ebeveyn olmak için hazırlıksızdır. Gemma, işinin yoğun baskısı altında iki sorunu birden çözme çabasıyla MEGAN prototipini Cady ile eşleştirmeye karar verir. Bu akıl almaz sonuçlar doğuracak bir deneme olacaktır.

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2023

Diğer Adı: M3GAN / Yönetmen: Gerard Johnstone / Senaryo: Akela Cooper, James Wan (Hikaye) / Görüntü Yönetmeni: Peter McCaffrey, Simon Raby / Müzik: Anthony Willis / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2022 / Süre: 102 dakika / Korku, Gerilim, Bilim-Kurgu / tt8760708 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Allison Williams (Gemma)
Brian Jordan Alvarez (Cole)
Amie Donald (M3gan)
Jenna Davis (M3gan ses)
Ronny Chieng
Violet McGraw (Cady)
Stephane Garneau-Monten (Kurt)
Jen Van Epps (Tess)
Lori Dungey (Celia)

5 yorum:

  1. varsa hemen izleyim, korkular öncelikli benim için :) ayrıca, izlemediysen nope adlı bilimkurgu çok ilginç :) the arrival gibi ilginçli :)

    YanıtlaSil
  2. Konusu ilginç ama kızın bazı tavırları itici geldi, biraz daha çocuğa benzeseydi keşke. :) Yolunda gitmeyen teknolojik ve bilimsel denemeler konusu sık işleniyor ve hep ilgi de çekiyor. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı izlerken ben de benzer bir his yaşadım. Nasıl Chucky'i merak edip izlemediysem Megan'ı da izlemeyi düşünmüyorum. Filmin sonunda güç kaynağını çıkarırlar bu iş biter :))
      Rica ediyorum, iyi pazarlar diliyorum :)

      Sil
    2. İyi pazarlar. :) Chucky daha iyiydi bence. 😅 Çocukken sanırım tvde görüp korkmuştum ondan.

      Sil
    3. İnsanı mutlu etmesi gereken şeyleri evirip çevirip korku malzemesi yapıyor bu sinemacılar, onlar sayesinde palyaçolardan da oyuncak bebeklerden de korkar olduk. :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön