4 Ocak 2023 Çarşamba

İllegal Hayatlar

RÖPORTAJ ADAM

Youtube'da kanalı bulunan Röportaj Adam, İllegal Hayatlar filminde, siyasi bir parti kuran kumarbaz bir adam olan Mahsun ve ekibinin yaşadığı absürd durumları perdeye taşıyor. Cenk Çelik'in yazıp yönettiği, hikâyesi Mahsun Karaca'ya ait olan İllegal Hayatlar (2023) filminin kadrosunda Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Müjde Uzman, Uğur Sarhan, Okan Has ve Ali İhsan Varol yer alıyor. Filmde ayrıca Bülent Çolak'ın da bir rolü bulunuyor.

Cenk Çelik'in yönettiği Komedi türündeki 2016 yapımı 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında filmine site içinden ulaşabilirsiniz.

İllegal Hayatlar Poster

Komedi türündeki İllegal Hayatlar, CJ ENM dağıtımıyla 13 Ocak 2023 günü sinemalarda gösterime girecek.

İllegal Hayatlar (2023) Konusu:

Adana'da kaçak kumarhane işleten Mahsun, polis baskınlarıyla baş etmekte zorlanır. Sahte bir siyasi parti kurup, kumarhane işletmeye devam etmeye karar verir. Bu fikirle Liberal Muhafazakar Komünist Parti'yi kurarlar. Parti, Mahsun ve arkadaşlarını yaklaşan seçimler nedeniyle hiç beklemedikleri bir maceraya sürükleyecektir.

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2023

Yönetmen - Senaryo: Cenk Çelik / Hikaye; Mahsun Karaca / Görüntü Yönetmeni: Hakan Okumuş / Müzik: Abdurrahman Şimşek / Dağıtımcı: Cj Entertainment Türkiye / Yapım: DMC, Netd, Wovie, RetroPro Filmworks / Türkiye / 2023 / Süre: 105 dakika / Komedi / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Müjde Uzman, Bülent Çolak, Uğur Sarhan, Okan Has, Ali İhsan Varol

5 yorum:

  1. Ayy bizim evdeki misafirler sever bunu. Göndereyim izlesinler. 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İllegal Hayatlar'ın fragmanını izledim ve müthiş hoşuma gitti. Parti ismine bayıldım. Seçimle yatıp kalktığımız bu dönemde hem güldürüp hem düşündürmeyi başaracaklar galiba. :)

      Sil
  2. hımm var mı nette bu :)

    YanıtlaSil
  3. Yayınları şöyle bir dolaştım izlediğim bir şey bulur muyum diye ama aralarında bulamadım. Son zamanlarda bir iki Türk filmi izledim Netflix te güzeldi.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön