26 Ocak 2023 Perşembe

İfrit-i Cin (2022)

Ertuğrul Yüreklikul'un yazıp yönettiği Korku türündeki İfrit-i Cin (2022) filminin başrollerini Burak Ergün, Canan Çalışkan, Ertuğrul Yüreklikul paylaşıyor.

Yapımcılığını Makinist Film'in üstlendiği İfrit-i Cin, MC Film dağıtımıyla 27 Ocak 2023 günü vizyona giriyor.

İfrit-i Cin (2022) poster

İfrit-i Cin (2022) Konusu:

Epilepsi hastası Aziz çocukken babası tarafından şiddet görmüş ve bu durum onun hayatında bitmek bilmeyen kâbuslara yol açmıştır. Aziz aracıyla hamile bir kadına çarpar. Kadın ve karnındaki çocuk kazada ölürler. Aziz olay yerinden kaçar ve izini kaybettirir. Kadının eşi bir büyücü bulup kazaya neden olan kişiye bir ölüm büyüsü yaptırır. Suçlunun Aziz olduğunu hiçbir insan bilmemektedir. Ama büyücünün hizmetindeki varlıklar artık Aziz’in hayatına dahil olmuştur. Aziz’in bu durumunu fark eden iki arkadaşı İrem ve Can Aziz’e yardım etmek isterler fakat kendilerini bir anda paranormal olayların içinde bulurlar.

Vizyon Tarihi: 27 Ocak 2023

Yönetmen - Senaryo: Ertuğrul Yüreklikul / Görüntü Yönetmeni: Metin Yaşar Çelik / Müzik: Taner Arslan / Dağıtımcı: MC Film / Yapım: Makinist Film / Türkiye / 2022 / Süre: dakika / Korku /

Oyuncu Kadrosu:
Burak Ergün
Canan Çalışkan
Ertuğrul Yüreklikul
Kerem Kurt
Eren İskender

8 yorum:

  1. Bu haftaki görev tanımım dün akşam elime ulaştı, tahmin edileceği üzere Maskeli Balo, iki seans yapmışlar ve saatleri hafta sonu için bir bakıma ideal ama ben yarın 18:45'e daha sıcağım; fikrimi değiştirecek bir şey olmazsa... ve filmden beklentim yüksek! :) Kısa tanıtım dışında no okuma yine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bedos'un Yeni Baştan filmini izlemiştim, hoşuma gitmişti. Bu film de güzeldir inşallah diyelim. :)
      Tanıtım bültenlerinde yazar Françoise Sagan'dan bahsedilmişti. Niye yazdığımı yazmayayım :) Bunu ve 135 dakikalık süreyi not olarak buraya bırakayım. :)

      Sil
    2. Nasıl geçti o 135 dakika bir bilsen, der ve noktayı koyarım ben de:)

      Sil
    3. Yorumunuzdan sonra ne düşüneceğimi bilemedim. Olumlu mu olumsuz mu anlayamadım. Yabancı yorumlar aklımda, beğenen de var hiç beğenmeyen de. Yazıyı merakla bekleyeceğim. :)

      Sil
    4. O nedenle zaten fitili ateşleyip bombayı orta yerde bıraktım:) Yazı yayında:)

      Sil
  2. anneee :) hani şey derler de mi, ifrit oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmenin sanırım ilk uzun metrajlı filmi, referans filmini göremedim ama fragmanını izledim ve yorumuna yüzde yüz katılıyorum deep :)

      Sil
  3. Ayy bayadır da cindir peridir falan yoklardı ortada. :D

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön