10 Ocak 2023 Salı

Gasp (2022)

GASP

Mohsen Rabiei'nin yazıp yönettiği dördüncü filmi olan Gasp (2022) Korku türünde ve 87 dakika sürüyor. Yerli korku filminin kadrosunda ise Nergis Odzak, Sercan Boztepe, Beyzanur Önispir, Mert Erkaya, Burak Aloğlu ve Tuğçe Demir yer alıyor.

Gasp, MC Film dağıtımıyla sinemalara gelecek.

Gasp (2022) Film Afişi

Mohsen Rabiei Filmografisi

Gasp (2022)
Orman (2022)
Yıl Dönümü (2020)
Kin (2019)

Gasp (2022) Konusu:

Filmin konusu yakında burada...

Gasp (2022) Fragman

Vizyon Tarihi: Ertelendi

Yönetmen - Senaryo: Mohsen Rabiei / Görüntü Yönetmeni: Malik Ejder Şentürk / Dağıtımcı: MC Film / Yapım: Inception Estate / Türkiye / 2022 / Süre: 87 dakika / Korku / PG: ?

Oyuncu Kadrosu:

Nergis Odzak, Sercan Boztepe, Beyzanur Önispir, Mert Erkaya, Tuğçe Demir, Burak Aloğlu.

Güncelleme;

11.01.2023 Filmin 13 Ocak 2023 olan vizyon tarihi ertelendi.

6 yorum:

  1. Başarılı bulmadım fragmanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanda çoğunlukla Nergis Odzak var, film onun etrafında dönüyor. Ama ne hakkında olduğunu çokta aydınlatmamışlar. Pas diyoruz yani :)

      Sil
  2. Konusu da yokmuş ama olsa da benim tipim değildi. 🤭

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konusunu açıklarlar da film erteleme aldı. Başroldeki kadın oyuncu hoşuma gitmişti. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön