30 Ocak 2023 Pazartesi

Denizlerin Kızı / True Spirit (2023) Netflix

TRUE SPIRIT (2023)

Sarah Spillane, yönettiği yapımcı ve ortak senaryo yazarı olduğu Denizlerin Kızı / True Spirit (2023) Netflix filminde, genç bir kızın tek başına aylarca sürecek deniz yolculuğuna çıkışını ve denizde yaşadıklarını perdeye taşıyor. Avustralyalı Jessica Watson 2010 yılında gerçekleşen bu deniz yolculuğuna pembe renkli küçük bir yelkenliyle çıktı. Aylarca denizde kalma kararını uygulamaya koyduğunda henüz 16 yaşındaydı.

Biyografi, Macera, Dram türlerindeki Denizlerin Kızı'nda Jessica Watson'ı 18 yaşındaki Teagan Croft canlandırırken, annesi rolüne Anna Paquin, babası rolüne ise John Lawson hayat veriyor.

Denizlerin Kızı / True Spirit (2023) Netflix

Sidney'de büyüyen daha sonra Los Angeles'a taşınan Sarah Spillane, "Around the Block (2013)" filmiyle tanınıyor. Denizlerin Kızı, yazar ve yönetmen olan Spillane'nin ikinci uzun metraj filmi olma özelliğini taşıyor.

Gerçek bir yolculuğu anlatan True Spirit (2023), prömiyerini Netflix ekranlarında 3 Şubat 2023 günü yapacak.

Denizlerin Kızı - True Spirit Konusu:

Film, tek başına kesintisiz olarak denizlerde yelken açarak deniz devriâlemi yapmayı hedefleyen 16 yaşındaki cesur Jessica Watson'un hikâyesini anlatıyor.

Orjinal dilde fragman süre 2 : 23

Netflix Gösterim Tarihi: 3 Şubat 2023

Diğer Adı: / Yönetmen: Sarah Spillane / Senaryo: Rebecca Banner, Cathy Randall, Sarah Spillane / Kitap Uyarlaması: Jessica Watson "True Spirit" / Görüntü Yönetmeni: Danny Ruhlmann / Müzik: Nick Wales / NETFLİX / ABD, Avustralya / 2023 / Süre: 109 dakika / Macera, Biyografi, Dram / tt2353868

Oyuncu Kadrosu:
Teagan Croft (Jessica Watson rolünde)
Anna Paquin (Julie Watson)
Cliff Curtis (Ben Bryant)
Josh Lawson (Roger Watson)
Todd Lasance (Craig Atherton)
Alyla Browne (Genç Jessica Watson)
Stacy Clausen (Tom Watson)
Bridget Webb (Emily Watson)

5 yorum:

  1. Sütlü kahve içen bilgisayarın sağlık durumunu merak ediyordum, şu an iyi diye düşündüm, umarım yanılmamışımdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, ara ara laptopun canı kahve çekiyor herhalde, elime müdahale ettiğine inanmaya başladım artık.:) Sık sık başıma gelmeye başladı. Elektrikli süpürgeyle kahveyi temizledim, üzerine ıslak havlu kompresi yaptım tuşlara, iğneyle tuşların arasına konuşlanmış ıslanınca topak olmuş tozları yok ettim. sonra tekrar elektrikli süpürge ve saç kurutma makinesiyle tuşlara ilgi gösterip uyuttum :) Yeniden doğmuş gibi zinde şu an kendileri :)
      Mascarade'de yanıtı atlamışım şimdi fark ettim, çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Film güzel görünüyor, kız fazla cesaretliymiş, denizler zordur. :) Deniz manzarası harika görünüyor. Teşekkür, bazen çok geç açılıyor senin sayfalar. :)

    YanıtlaSil
  3. bu kızın hikayesini biliyorum, belgeselini izledim, bu filmi de izlerim :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön