30 Ocak 2023 Pazartesi

Kulübeye Tıklat - Knock At The Cabin

KNOCK AT THE CABIN (2023)

Korku türlerinde eserler veren yazar Paul G. Tremblay'ın 2018 basımlı "The Cabin at the End of the World" kitabı sinemaya uyarlandı. Paul G. Tremblay'in bir kitabını ilk kez filme çeken ise yönetmen M. Night Shyamalan oldu. 

Gerilim türündeki Kulübeye Tıklat - Knock At The Cabin filmi, bebekken evlat edindikleri küçük kızları Wen ile birlikte ormanda medeniyetten uzak bir eve tatile giden ve orada hiç ummadıkları 4 kişinin saldırısına uğrayan iki babanın yaşadıklarını anlatıyor.

Kulübeye Tıklat - Knock At The Cabin

Sürprizlere açık filmler çeken yönetmen Shyamalan'ın Knock at the Cabin (2023) filminde başrolleri Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, genç oyuncu Kristen Cui, Abby Quinn ve Rupert Grint paylaşıyor.

Hintli yönetmen M. Night Shyamalan'ın çektiği diğer filmlere site içinden ulaşmak için; Split - Parçalanmış (2016), Glass (2019), Old - Zamanda Tutsak (2021)

Dağıtımın UIP Türkiye'nin üstlendiği Kulübeye Tıklat (2023), Dünya sinemalarıyla aynı günlerde, 3 Şubat 2023 günü vizyona girecek.

Kulübeye Tıklat (2023) Konusu:

Küçük bir kız ve iki babası ücra bir kulübede tatil yaparken dört silahlı yabancı tarafından rehin alınırlar ve ailenin kıyameti engellemek için akıl almaz bir seçim yapmasını isterler. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekmektedir.

Fragman süre 2 : 40

Vizyon Tarihi: 3 Şubat 2023

Diğer Adı: Knock At The Cabin / Yönetmen: M.Night Shyamalan / Senaryo: M. Night Shyamalan, Steve Desmond, Michael Sherman / Kitap Uyarlaması: Paul Tremblay, "The Cabin at the End of the World" / Görüntü Yönetmeni: Jarin Blaschke, Lowell A. Meyer / Müzik: Herdís Stefánsdóttir / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2023 / Süre: 100 dakika / Gerilim / tt15679400 / 18+

Oyuncu Kadrosu:
Dave Bautista (Leonard rolünde)
Jonathan Groff (Eric)
Rupert Grint (Redmond)
Ben Aldridge (Andrew)
Nikki Amuka-Bird (Sabrina)
Kristen Cui (Çocuk oyuncu Wen)
Abby Quinn (Ardiane)

2 yorum:

  1. Yaa aşkım Rupert'im büyümüş de başka filmlerde rol alır olmuş... Ah kalbim..

    YanıtlaSil
  2. hımm izlerim tabisi shayalaman filmlerini sevmesem de :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön