18 Aralık 2022 Pazar

I Wanna Dance with Somebody Whitney Houston Filmi (2022)

I WANNA DANCE with SOMEBODY

Amerikalı şarkıcı Whitney Houston'ın yıldızlığa yükseliş dönemini anlatan Biyografi, Dram, Müzik türlerindeki I Wanna Dance with Somebody, 23 Aralık 2022 günü vizyona giriyor. Filmde, tüm zamanların en büyük kadın R&B pop vokalistlerinden biri olan Whitney Houston'ı 30 yaşındaki İngiliz oyuncu Naomi Ackie canlandırıyor. 1963 - 2012 yılları arasında yaşayan şarkıcı müzik hayatı boyunca çok sayıda ödül kazandı ve tüm zamanların en çok albüm satan müzisyenlerinden biri oldu.

Müzik kariyerinin yanı sıra filmler de çeken Whitney Houston'a filmlerinde Denzel Washington ve Kevin Costner gibi oyuncular eşlik etti. Waiting to Exhale (1995), Aşk Meleği (1996), The Bodyguard (1992) filmleri içinde The Bodyguard'ın şarkıları büyük başarılara imza attı.

I Wanna Dance with Somebody Whitney Houston Filmi 2022

80'li yıllardan itibaren sinema ve dizi sektöründe işlere imza atan kadın oyuncu / yönetmen Kasi Lemmons'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu ise Bohemian Rhapsody filminin senaryo ekibinde bulunan Anthony McCarten kaleme aldı.

Whitney Houston'ın bilinmezlikten müzikal süperstarlığa uzanan yolculuğunun izini süren, hayatı ve müziği üzerine neşeli, duygusal ve yürek burkan bir kutlaması olan I Wanna Dance with Somebody Whitney Houston Filmi (2022), TME Films dağıtımıyla sinemalarda gösterilecek.

Vizyon Tarihi: 23 Aralık 2022

Diğer Adı: I Wanna Dance with Somebody / Yönetmen: Kasi Lemmons / Senaryo: Anthony McCarten / Görüntü Yönetmeni: Barry Ackroyd / Müzik: Chanda Dancy / Dağıtımcı: TME Films / Stüdyo: Sony Pictures / ABD / 2022 / Süre: 146 dakika / Biyografi, Dram, Müzik / tt12193804 /

Oyuncu Kadrosu:
Naomi Ackie (Whitney Houston)
Stanley Tucci (Plak Yapımcısı, Clive Davis)
Ashton Sanders (Kocası, Bobby Brown)
Tamara Tunie (Annesi, Cissy Houston)
Clarke Peters (Babası, John Houston)
Nafessa Williams (Asistanı, Robyn Crawford)
Bria Danielle Singleton (Kızı, Bobbi)

3 yorum:

  1. izleriz tabii, tucci de iyidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadroya bakınca tek bildik isim olarak Stanley Tucci'yi gördüm. :) Whitney Houston'un şarkılarını dinlemek keyifli olacak. Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön